Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Sveicam mūsu jauno kolēģi!

Ir rimusi 2016. gada izskaņas svētku gaidīšanas un svinēšanas kņada. Esam atskatījušies uz paveikto un sasniegto. Pāršķirot kalendārā jaunu lapu 2017. gadam, apņēmušies turpināt iesākto un darīt daudz jauna, lai sasniegtu jaunas virsotnes, piedzīvotu jaunas emocijas.

Jaunā gada sākums vienmēr pilns cerību un gaidu, jo varam vēl tikai nojaust, cik raibs, piesātināts un aizraujošs tas būs. Laiks nestāv uz vietas, tas skrien savu ritējumu, virknējot notikumu pēc notikuma, nesot jaunas ziņas un sniedzot mums jaunus izaicinājumus. Tāpēc šodien gribam visiem ar prieku paziņot, ka Tukuma novada Izglītības pārvaldes kolektīvam 9.janvārī pievienojusies jaunatnes lietu speciāliste Ieva Upesleja. Turpmāk Ieva aktīvi darbosies Tukuma novada Multifunkcionālajā jaunatnes iniciatīvu centrā, pārņemot līdzšinējās jaunatnes lietu speciālistes Daces Laukmanes pienākumus. 

 

Ieva jaunatnes darbā sākusi strādāt kopš 2000. gada kā vecākā referente darbam ar jaunatni Sociālās palīdzības koordinācijas centrā. 2007. gadā nodibinājusi biedrību "Pozitīvā Doma", kuras galvenā mērķa grupa bija un ir jaunieši un tie, kas strādā ar jauniešiem. Biedrības darbības virzieni ir brīvprātīgais darbs, neformālā izglītība un starpkultūru izglītība. Gan biedrībā "Pozitīvā Doma", gan citās organizācijās Ieva rakstījusi un vadījusi dažādus jaunatnes jomas projektus. Ieva aktīvi darbojas arī kā neformālās izglītības apmācību pasniedzēja. Latvijas Jaunatnes Padomē Ieva bijusi brīvprātīgo koordinatore.

 

Uz jautājumu, kā Ieva jūtas savā pirmajā darba dienā, viņa atbild: ‘’Jūtos  labi, pilna entuziasma un pozitīvas enerģijas. Pašreiz lielākais izaicinājums ir iedzīvināt Tukuma jauniešu centra tēlu kā māju jauniešiem, kurā jaunieši var būt kopā, pavadīt brīvo laiku, īstenot savas iniciatīvas un saņemt sev nepieciešamo informāciju un atbalstu.’’

 

Novēlam Ievai, lai jaunajā darbā izdodas viss, kas iecerēts, lai drosme, spēks un pacietība daudziem jauniem projektiem un idejām! Veiksmi!

Tukuma novada Izglītības pārvaldes kolektīvs 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!