Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Konkursa “Latvijas toņi un pustoņi” 1. kārtas rezultāti

Papildināts 20.03.2017. ar izstādē eksponēto darbu fotogaleriju

Vēl līdz 20. martam Tukuma novada Domes ēkā Talsu ielā 4, Tukumā apskatāma konkursa “Toņi un pustoņi” 1. kārtas izstāde, kurā eksponēti Tukuma, Engures un Jaunpils novadu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas interešu izglītības pulciņu dalībnieku darbi. Konkursā šogad piedalās ļoti daudz dalībnieku, jo plašā tēmu daudzveidība ļāva jaunajiem un  talantīgajiem māksliniekiem radīt skaistus un daudzveidīgus darbus, atklājot un parādot savu redzējumu par konkursa tēmu.

Protams, konkursam iesniegtos darbus vērtēja žūrijas komisija, kurai šoreiz bija jāpieņem ļoti sarežģīts un smags lēmums, jo, saskaņā ar konkursa nolikumu, uz konkursa 2. kārtu „Zemgales toņi un pustoņi” var izvirzīt tikai 18 vizuālās mākslas darbus un 18 vizuāli plastiskās mākslas darbus.

 

Jauno mākslinieku konkursa 1. kārtai „Latvijas toņi un pustoņi” iesniegtos darbus  pēc nolikuma kritērijiem vērtēja žūrijas komisija, kuras sastāvā bija M. Muižnieces Rīgas Mākslas skolas skolotāja Ingemāra Treija, brīvmāksliniece un  skolotāja Iveta Liepiņa un Tukuma novada Izglītības pārvaldes izglītības darba vecākā speciāliste Angelika Dembovska.

 

Saskaņā ar žūrijas vērtējumu, konkursa 2. kārtai “Zemgales toņi un pustoņi” tiek izvirzīti:

 

Vizuālā māksla

 

Vizuāli plastiskā māksla

 

Konkursa 2. kārta “Zemgales toņi un pustoņi” notiks no 2017. gada 27. marta līdz 12.aprīlim Ģ. Eliasa Jelgavas Vēstures un mākslas muzejā, Akadēmijas ielā 10, Jelgavā.

 

 

Pateicības rakstus ieguvuši

 

Paldies visiem konkursa dalībniekiem un skolotājiem!

Novēlam veiksmi konkursa turpmākajās kārtās!

 

Izstādē eksponēto darbu galerija

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

 izglītības darba vecākā speciāliste Angelika Dembovska

mob.tālr. 25433432

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!