Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Zemgales vidusskola realizē "Erasmus +" projektus

2016./2017. mācību gada septembrī Zemgales vidusskola uzsāka realizēt divus "Erasmus +" stratēģiskās partnerības projektus – "Say.Write.Show - developing pupils’ and teachers’ communications skills" (5. - 8.klašu grupai) un  "Innovative Schools And Creative Approaches" (IS&CA) (10. - 12.klašu grupai). Abu projektu ilgums ir 2 gadi.

 

Projekta "Say.Write.Show - developing pupils’ and teachers’ communications skills" mērķis ir sekmēt skolēnu un skolotāju komunikācijas un sadarbības prasmes, ietverot arī apmācības datorprasmju uzlabošanai un skolotāju zināšanu padziļināšanai mācību metožu daudzveidīgā pielietošanā, lai pilnveidotu skolēnu komunikācijas prasmes. Projekta mērķa sasniegšana notiek starptautiskā sadarbībā caur skolēnu un skolotāju vizītēm partnerskolās, salīdzinot dažādu valstu izglītības sistēmas, smeļoties pieredzi partnerskolu skolotāju vadītajās mācību stundās un iepazīstot citu Eiropas valstu vēsturi un kultūru.

Projektā iesaistītas divas partnerskolas no Rumānijas un pa vienai partnerskolai no Spānijas, Itālijas, Turcijas, Polijas, kā arī Zemgales vidusskola no Latvijas.

 

Savukārt projekta "Innovative Schools And Creative Approaches" mērķis ir veicināt radošu un inovatīvu pieeju mācību un audzināšanas darbā, ņemot vērā katra skolēna spējas, intereses un personības iezīmes. Kā arī pilnveidot angļu valodas skolotāju kompetences, organizēt pieredzes apmaiņas braucienu praktisko prasmju mācīšanai, sekmēt toleranci un iecietību pret atšķirīgo.

Projektā piedalās pa vienai partnerskolai no Turcijas, Grieķijas, Francijas, Vācijas, Spānijas, Itālijas, kā arī Zemgales vidusskola no Latvijas.

 

No 3. aprīļa līdz 7. aprīlim Spānijas pilsētā Marchenā IES Isidro de Arcenegui y Carmona  notika trešā "Erasmus +" projekta „Say.Write.Show-developing pupils’ and teachers’ communication skills” sanāksme ( papildus informācija ). Zemgales vidusskolu sanāksmē pārstāvēja 5. klases skolēns Kristers Jānis Brečs, 6. klases skolniece Katrīna Elizabete Zvirbule un 7. klases skolēni Krista Skavronska, Marta Skavronska un Dāvids Dāniels Sniedze, kā arī skolotājas Zane Breča un Evija Baumane.

 

Plašāka informācija no Zemgales vidusskolas: "Say. Write. Show-developing pupils' and teachers' communication skills"

 

 

No 3. aprīļa līdz 7. aprīlim  Brešā (Lunardi valodu un biznesa mārketinga novirziena vidusskolā), Itālijā noritēja trešā "Erasmus +" projekta "Innovative Schools And Creative Approaches"  ( IS&CA) sanāksme, kurā piedalījās dalībnieki no Turcijas, Itālijas, Grieķijas, Spānijas, Francijas, Vācijas, kā arī no Zemgales vidusskolas. Zemgales vidusskolu pārstāvēja skolotājas Laila Vēvere un Maruta Kārkliņa, kā arī vidusskolēni Gita Suškova, Megija Pētersone, Zane Lindenberga un Krista Strautniece.

 

Plašāka informācija no Zemgales vidusskolas: "Innovative Schools And Creative Approaches"

 

Nākamā projekta "Erasmus +" projekta "Innovative Schools And Creative Approaches" ( IS&CA) sanāksme notiks Zemgales vidusskolā.

Gaidīsim projekta dalībvalstu pārstāvjus mūsu skolā

no 2017. gada 25. septembra līdz 29. septembrim!

 

 

 

 

  

  

  

 

 

"Erasmus +" projektu koordinatores Zemgales vidusskolā

angļu valodas un informātikas skolotāja Zane Breča un angļu valodas skolotāja Laila Vēvere

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!