Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Apbalvoti skolēni un pedagogi par sasniegumiem mācību darbā

Lai domas tik viegli kā pieneņu pūkas, paceļas augšup, lido…

Piepildi sapni izsapņotu!

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde 2017. gada 31. maijā plkst. 18:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā rīkoja svinīgu pieņemšanu pie Tukuma novada Domes priekšsēdētāja - Tukuma novada skolēnu un pedagogu apbalvošanas pasākumu.

Apbalvošanas pasākums kopā pulcēja Tukuma novada Pūres pamatskolas, Džūkstes pamatskolas, Tukuma E.Birznieka – Upīša 1.pamatskolas, Tukuma 2.pamatskolas, Tukuma 3.pamatskolas, Tukuma internātpamatskolas, Tumes vidusskolas, Irlavas vidusskolas,

 

 

Zemgales vidusskolas, Tukuma  2.vidusskolas un Tukuma Vakara un neklātienes vidusskolas, Tukuma Raiņa ģimnāzijas, Tukuma Mākslas skolas, Tukuma Mūzikas skolas un Tukuma Sporta skolas 109 skolēnus, kuri saņēmuši augstu individuālu novērtējumu valsts un reģiona mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos, skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konferencēs, sporta sacensībās, kā arī ar izcilām sekmēm mācībās absolvējuši  9. vai  12.klasi  šajā 2016./2017.mācību gadā. Pasākumā piedalījās  arī Tukuma Mūzikas skolas 1.-3.klašu vijolnieku ansamblis un Tukuma Sporta skolas 4 komandas –  U-10; U-11; U-12 vecuma grupu futbola komandas un U-13 vecuma zēnu volejbola komanda. Pasākumā piedalījās arī 68 pedagogi, kas ar savām zināšanām un darbu visu šo mācību gadu palīdzēja bērniem un jauniešiem sagatavoties valsts un reģiona mācību priekšmetu olimpiādēm, konkursiem, skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konferencēm, sporta sacensībām.

 

 

Atzinību un naudas balvu par izciliem mācību rezultātiem absolvējot pamatskolu (9.klasi) saņēma Mariela Ieva Rezevska no Irlavas vidusskolas, Dārta Valdovska, Ieva Daina Putniece un Viktorija Solovjova no Tukuma 2.pamatskolas, Irina Savčenko no Tukuma 3.pamatskolas, Dāvis Stalažs un Santa Vītiņa no Tukuma E.Birznieka-Upīša 1.pamatskolas, Agnese Pridāne, Alise Gaile un Viktorija Kronberga no Tukuma Raiņa ģimnāzijas, Alise Birkmane un Lelde Laugale no Tumes vidusskola, kā arī Elizabete Muzikante un Margarita Baranova no Zemgales vidusskolas.

Atzinību un naudas balvu par izciliem mācību rezultātiem absolvējot vidusskolu (12.klasi) saņēma Elvita Penka no Tukuma 2.vidusskolas, Anastasija Gorišnaja, Edgars Vaivala, Ieva Turķe un Kristīne Ķirse no Tukuma Raiņa ģimnāzijas.

 

Arī profesionālās ievirzes izglītības iestādes balvas saņemšanai izvirzīja savus kandidātus un viņu skolotājus. No visiem audzēkņu sasniegumiem bija jāizvēlas šī mācību gada visaugstākie sasniegumi, jo visiem bērniem un jauniešiem balvas nav iespējams piešķirt. Par sasniegumiem profesionālās ievirzes programmu apguvē šajā 2016./2017.mācību gadā naudas balvas saņēma:

 

Tukuma Mākslas skolas audzēkņu sasniegumi

 

 

 

Tukuma Mūzikas skolas audzēkņu sasniegumi

 

 

 

Tukuma Sporta skolas audzēkņu sasniegumi

 

 

Zemgales reģiona skolēnu zinātniski pētniecisko darbu 8. konference

 

 

Visi kopā sanākt 31. maijā tika aicināti, lai Tukuma Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans un Tukuma novada Izglītības pārvaldes vārdā tās vadītājs Normunds Rečs vēlreiz teiktu paldies gan drosmīgajiem un talantīgajiem jauniešiem, kuri dara visu, lai sapnis kļūtu par īstenību, gan jauno sapņotāju atbalstam – skolotājiem un ģimenēm, kuri mudina mācīties un tiekties pēc uzvarām. Un protams, lai teiktu paldies arī skolām, kurās jaunieši var attīstīties, mācīties un pilnveidoties. Par labi padarītu darbu un augstajiem sasniegumiem gan skolēni, gan skolotāji saņēma Tukuma novada Izglītības pārvaldes naudas balvas. Apbalvotajiem skolēniem katram tika pasniegta arī maza piemiņas balva – īpaša dizaina 2016./ 2017. mācību gada apbalvošanas ceremonijas magnēts.

 

Apbalvošanas pasākumā ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās Tukuma Mūzikas skolas saksafonisti (skolotāja Eva Folkberga un koncertmeistare Ingūna Grīnvalde) un klarnešu kvarteta puiši (skolotājs Normunds Krūmiņš). Pasākuma izskaņā jautru un interesantu teatrāli muzikālu uzvedumu “Spēlēsim princeses!” visiem klātesošajiem izspēlēja Tukuma 2. pamatskolas 7.a klases jauno aktieru ansamblis (skolotājas Vineta Rozenberga, Pārsla Ivane un koncertmeistare Sanita Apine).

 

media/files/Apbalvosana%207D%20257.jpg

 

Pasākuma tēma šogad bija veltīta sapņiem, savu mērķu izvirzīšanai un iespējai savus sapņus piepildīt, realizēt un īstenot, sasniedzot virsotnes, kļūstot par uzvarētājiem. Sapņot nozīmē redzēt, dzirdēt un sajust sev apkārt daudz vairāk. Redzēt, kur iet, lai savu sapni piepildītu. Ticēt tam, būt drosmīgam un darīt.

 

 

Lai visiem silta un saulaina vasara un laiks gan atpūsties, gan pasapņot. Jaunu sapņu piepildīšanai un mērķu sasniegšanai, tiksimies jaunajā 2017./2018. mācību gadā!

                  

 

Our website is protected by DMC Firewall!