Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Taku skriešanas seriālā “Stirnu buks” skolu čempionātā Engures vidusskolai 2.vieta

Izskrienot mežu, pamestus militārus īpašumus, smiltis, dižjūru, milzu betona blokus, molu, pilsētas parkus, laipas, tiltiņus, stāvus paugurus un takas, 23. oktobrī vienā no iespaidīgākajām un daudzveidīgajām ainaviskā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 7.posma trasēm noslēdzās šīs sacensības, noskaidrojot sezonas kopvērtējuma laureātus.

 

 

Taku skriešanas seriāls "Stirnu buks" šogad norisinājās no 15.aprīļa līdz 23.oktobrim, kura ietvaros  no 15. aprīļa līdz 21. oktobrim norisinājās arī Latvijas Jaunatnes čempionāts taku skriešanā.

 

Uzzini vairāk par "Stirnu buks"

 

 

Arī Engures vidusskolas skolēni  startēja šajās sacensībās, uzrādot ļoti labus rezultātus. Uz goda pjedestāla sacensību atsevišķos posmos kāpa Kaspars Kronbergs, Krišs Liepiņš, Betija Līcīte un Ernests Gūtmanis. No visiem Engures vidusskolas sportiskajiem skolēniem visos taku skrējiena 7 posmos piedalījās Klāvs, Kārlis un Krišs Liepiņi, Marta Ķikare un Marta Švāģere, Artis Bērznieks, Gustavs Gronskis, Emīlija Paula Ozola, Loreta un Ilvars Matvejevi, Jānis Puriņš, Mareks Lukjanskis, Mikus Semeneņa un Alise Evardsone. Skolas savā starpā sacentās ne tikai skolēniem uzrādot labus individuālos rezultātus, bet arī tika vērtēts, cik daudz skolēnu no izglītības iestādes  piedalījās šo sacensību katrā posmā. Izvērtējot visu 7 posmu rezultātus, Latvijas Jaunatnes čempionātā taku skriešanā 2017 Engures vidusskola kopvērtējumā izcīnīja 2.vietu. Engurnieki balvā ieguva kausu un 600 euro  no veikala Sportland sporta inventāra iegādei.

Šajās skriešanas sacensībās aktīvi piedalījās arī Tukuma 2.vidusskolas skolēni, kopvērtējumā ierindojoties 4.vietā un iegūstot naudas balvu 200 euro apmērā  no veikala Sportland sporta inventāra iegādei.

  

       

  

 

  

 

 

 

Paldies  Engures vidusskolas direktorei Ilzei Kalnozolai par atbalstu nokļūšanai uz sacensībām un skolotājām Ingai Dreimanei, Danai Gailei un Ievai Orstei, kuras skrēja kopā ar bērniem un smaidīgas ikvienu no viņiem sagaidīja finišā.

 

 

Paldies "Stirnu buks" organizatoriem par sacensību visu 7 posmu daudzveidīgajām un interesantajām trasēm dažādās Latvijas vietās!

Īpašs paldies galvenajam organizatoram Rimantam Liepiņam par neizsīkstošo atbalstu!

 

 

 

Informāciju sagatavoja

Indra Krēgere

Engures vidusskolas sporta skolotāja

Our website is protected by DMC Firewall!