Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Informatīvie semināri par jauniešu līdzdalības iespējām

 

2018. gada 9. janvārī biedrība “Creative minds for culture” sadarbībā ar Tukuma novada Izglītības pārvaldi un Tukuma novada Multifunkcionālo jaunatnes iniciatīvu centru  aicina jauniešus uz informatīvajiem semināriem par jauniešu līdzdalības iespējām. Semināru norises laiki: no plkst. 9.40 līdz plkst. 10.20 Tukuma 2.vidusskolā, no plkst. 11.40 līdz 12.20 Tukuma Raiņa ģimnāzijā un no plkst. 13.50 līdz plkst. 14.30 Zemgales vidusskolā. Semināru mērķis ir pilnveidot Tukuma novada jauniešu zināšanas par līdzdalības veidiem un iespējām, motivējot jauniešus aktīvākai līdzdalībai Tukuma novadā.

Semināri tiek organizēti projekta “Jauniešu un politikas veidotāju dialogs Tukuma novadā” ietvaros, ar Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2017.gadam valsts budžeta finansējumu.

 

 

No 2017. gada 16. novembra līdz 2018. gada 31. martam projektu īsteno biedrība “Creative minds for culture” sadarbībā ar Tukuma novada Izglītības pārvaldi un Tukuma novada Multifunkcionālo jaunatnes iniciatīvu centru. Projekta mērķis ir attīstīt Tukuma novada jauniešu zināšanas un izpratni par līdzdalības veidiem un iespējām Tukuma novadā, sekmēt Tukuma novada jauniešu un politikas veidotāju dialogu un izstrādāt rekomendācijas par jauniešiem aktuāliem jautājumiem vietējā līmenī un Strukturētā dialoga VI cikla jautājumiem, kā arī, izstrādāt projekta ietvaros sagatavoto rekomendāciju ieviešanas plānu Tukuma novadā.

Projekta ietvaros tiks organizēti 3 informatīvie semināri par līdzdalību un jauniešu līdzdalības iespējām, viens Strukturētā dialoga forums, tiešsaistes konsultācijas par forumā sagatavotajām rekomendācijām un viens darba grupas seminārs par rekomendāciju ieviešanu vietējā līmenī. Projekta aktivitātēs tiks iesaistīti Tukuma novada jaunieši vecumā no 13 līdz 25 gadiem, Tukuma novada politikas veidotāji un lēmumu pieņēmēji, darbā ar jaunatni iesaistītie un jauniešu organizāciju pārstāvji, kā arī, Tukuma novada sabiedrība kopumā.

 

 

 

Plašāka informācija par projektu un tā aktivitātēm facebook.com/tukumanovadajauniesiem vai sazinoties ar Ievu Upesleju, Tukuma novada Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālisti: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

                                                                                                                                                           

 

 

Informāciju sagatavoja:

Projekta vadītāja Linda Kalniņa,

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd