Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma novada jaunieši un politiķi diskutēs par jaunatnes jomā aktuāliem jautājumiem

Ceturtdien, 18.janvārī plkst.11.30 Tukuma Ledus hallē biedrība “Creative minds for culture” sadarbībā ar Tukuma novada Izglītības pārvaldi un Tukuma novada Multifunkcionālo jaunatnes iniciatīvu centru organizē Strukturētā dialoga forumu “Jauniešu un politikas veidotāju dialogs Tukuma novadā”.

Foruma mērķis ir sekmēt Tukuma novada jauniešu un politikas veidotāju dialogu un izstrādāt rekomendācijas par jauniešiem aktuāliem jautājumiem vietējā līmenī un Strukturētā dialoga VI cikla jautājumiem. Forumā piedalīsies Tukuma novada jaunieši, deputāti un pašvaldības pārstāvji, kā arī iesaistītie darbā ar jauniešiem, lai identificētu aktuālos izaicinājumus un risinājumus par jauniešiem būtiskiem jautājumiem vietējā, nacionālā un Eiropas līmenī.

 

 

Forumā jaunieši un politiķi neformālā atmosfērā diskutēs par mūsdienu jauniešiem aktuālām tēmām: Kā palīdzēt jauniešiem izvirzīt nākotnes mērķus? Kā jauniešiem palīdzēt tikt galā ar stresa situācijām un krīzes periodiem? Kā palīdzēt jauniešiem attīstīt kritisko domāšanu un medijpratību? Ko darīt, lai palīdzētu jauniešiem no atstumtām sabiedrības grupām pilnībā iekļauties sabiedrībā? Kāda vide nepieciešama, lai jauniešos veicinātu personisko, kultūras un politisko attīstību?

 

Foruma programma:

 

 

Forums tiek organizēts Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2017.gadam no valsts budžeta finansētā projekta “Jauniešu un politikas veidotāju dialogs Tukuma novadā” ietvaros.

 

 

Plašāka informācija par projektu un tā aktivitātēm pieejama biedrības “Creative minds for culture” interneta vietnē www.mindsforculture.com vai sazinoties ar Ievu Upesleju, Tukuma novada Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālisti: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

projekta vadītāja Linda Kalniņa

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!