Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Vispasaules Sniega dienas ieskaņa Slampes PII „Pienenīte”

Baltā sniegotā piektdienā, kad laukā spīdēja spoža saule un sals knieba degungalā, "Pienenītes"  bērni ar prieka pilnām acīm pulcējās ārā uz ziemas sporta aktivitātēm. Šī pasākuma galvenais varonis - Sniega Zaķis, kurš bija ieplānojis nosvinēt  savu dzimšanas dienu kopā ar ‘’Pienenītes’’ bērniem - zaķēniem. Sniega Zaķis bija sarīkojis varenu un ļoti sportisku jubilejas ballīti, kura tika atklāta ar sniega salūtu, un tad jau varēja sākties visdažādākās spēles un rotaļas: precizitātes un uzmanības trenēšanai krāsainu bumbu mešana gan tālumā, gan mērķī, spēka un izturības nostiprināšanai braucieni ar ragavām.

Ballītē sporta aktivitātes mijās gan ar dziesmām un dejām, gan atjautības uzdevumiem. Sportiskās sniega dienas izskaņā mazie zaķēni ar entuziasmu ķērās pie pēdējā uzdevuma: par godu Sniega Zaķim tika izveidotas sniegotas tortes. Tortes izdevās godam kā īstiem meistariem – milzīgas, rotātas ar gaisīgu sniegpārslu putukrējuma glazūru, brīnumsvecīšu liesmu apmirdzētas.

Un kā jau īstā dzimšanas dienā, bija arī dāvanas gan pašam gaviļniekam, gan viņa ciemiņiem – zaķēniem. Visi saņēma Sniega Zaķa atzinības rakstus un vitamīniem bagātos sārtvaidžus ābolus.

 

Sakām paldies Lasmaņa kungam par gardajiem āboliem un čaklajai skolotājas palīdzei Leldei, kas svētku gaisotni, jautrību un prieka mirkļus iemūžināja fotogrāfijās!

 

PII ‘’Pienenīte’’ sporta skolotāja Baiba Zunde

 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!