Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Deju konkurss „No sirds uz sirdi” - jau piekto reizi

 

Saulainajā 14. februāra pēcpusdienā Pūres pamatskolas Jaunsātu filiāles skolēni, tērpušies svētku tērpos, kopā ar saviem skolotājiem devās uz Jaunsātu pagasta Tautas namu, lai piedalītos deju konkursā „No sirds uz sirdi” un priecētu skatītājus ar skaistām dejām.

Deju konkursa galvenā deja – valsis.

Konkurss norisinājās piecās kārtās, katrā kārtā savu dejotprasmi demonstrēja 5 līdz 7 deju pāri. Deju pāru sniegumu vērtēja žūrija, piešķirot labākajiem dejotājiem konkursa nominācijas.

Šogad dejotājiem bija iespēja cīnīties par 10 ikgadējām nominācijām, jo konkurss skolotājas Lindas Kairišas vadībā norisinājās jau piekto gadu. Jau tradicionālās konkursa nominācijas bija smaidīgākais, iznesīgākais, atraktīvākais un sirsnīgākais pāris, klasiskākais un mūsdienīgākais pāris. Deju pāriem tika piešķirtas arī nominācijas – elegantākie stājā, elegantākie dejas vieglumā un elegantākie smaidā. Kā arī tika piešķirta nominācija deju pārim par ritmiskāko dejas izpildījumu. Šogad kā jaunums tika piešķirta skatītāju simpātijas nominācija, kuru  ieguva Amanda Ještokina un Kristians Konšteins.

Konkursa noslēgumā gan dalībnieki, gan skatītāji un arī žūrija skolotājas Lindas Kairišas vadībā dejoja Laimīgo deju.

Paldies Pūres pamatskolas Jaunsātu filiāles skolas teātrītim par dejotāju uzmundrinājumu, rādot izrādi “Saplīsis zaķēns”, kas iestudēta skolotājas Ivetas Baumanes vadībā!

 

Paldies par pozitīvajām emocijām, ko sagādāja skolas bērni, dejojot valsi!

Sagatavoja:

Pūres pamatskolas Jaunsātu filiāles

skolotāja Linda Kairiša

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!