Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības iestāžu vadītāju sanāksme

 17. martā Tukuma novada Izglītības pārvalde rīkoja Tukuma, Engures un Jaunpils novadu izglītības iestāžu vadītāju sanāksmi, uz kuru tika aicināti arī pirmskolas izglītības iestāžu un skolu, kas īsteno pirmsskolas izglītības programmu apguvi, vadītāji un vadītāju vietnieki, lai izrunātu un apspriestu dažādus aktuālus izglītības jomas darba jautājumus.

Kā viena no svarīgākajām aktualitātēm sanāksmes darba kārtībā bija jautājums par izglītības iestāžu vadītāju profesionālās darbības novērtēšanu. Par šo tēmu ar plašu prezentāciju uzstājās Izglītības kvalitātes valsts dienesta Kvalitātes novērtēšanas departamenta direktore Evija Uzare.

Sanāksmes dalībniekus Evija Uzare informēja arī par citām aktualitātēm skolu akreditācijas procesā un IKVD darbībā.

 

Savukārt Izglītības pārvaldes vadītājs Normunds Rečs un Izglītības pārvaldes speciālisti sniedza informāciju par aktuālajiem Eiropas Savienības fondu finansētiem projektiem izglītības iestādēm, par aktualitātēm un grozījumiem likumdošanā, kā arī daudziem citiem aktuāliem izglītības darba jautājumiem.

 

 

Agnese Matvejeva

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

tālr.Nr. 22332693

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!