Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tituls “Profesionālis 2017” Tukuma 2. pamatskolas komandai

24. martā Tukuma 2. pamatskolas komanda “SML” - Santa Cīrule, Līga Graudiņa un Mārtiņš Ručevskis, skolotājas Anitas Lučkovskas vadībā devās uz konkursu "Profesionālis 2017".

Šī gada konkursa  uzdevumi bija veidoti par banku sektoru, un rūpes par konkursantiem uzņēmās AS “SEB banka”.

 

Jauniešiem bija lieliska iespēja ieskatīties bankas telpās un darbinieku ikdienā, kā arī piedalīties valūtas maiņas simulācijas spēlē, kuru izstrādājis SEB bankas Finanšu tirgus pārvaldes vadītājs Andris Lāriņš.

 

Konkursā piedalījās spēcīgākās 10 komandas jeb "bankas", kas visvairāk punktus bija ieguvušas pusfinālā.  40 minūšu laikā dalībnieki pirka un pārdeva miljonus, mainot valūtu, lai veiktu labākos iespējamos darījumus ar pārējām bankām. Nereti izstrādātās stratēģijas izjauca "Centrālās bankas" iesaistīšanās tirgū, taču tas tikai deva spēlei jautrību, un sacensības gars pieņēmās spēkā.

 

Apsveicam!

Titulu “Profesionālis 2017” ieguva Tukuma 2.pamatskolas komanda “SML”.

 

“Profesionālis” ir projekta “Esi līderis!” interešu izglītības programmas “Starts” konkurss 7.-9. klašu skolēniem. Programmas “Starts” mērķis ir mudināt jaunieti izvirzīt sev mērķus, apzināties savu individualitāti, veicināt personības veidošanu, izpratni par nākotnes iespējām mērķtiecīgi virzoties savas nākotnes profesijas izvēlē.

 

Vairāk par projektu "Esi līderis!"

 

 

Agnese Matvejeva

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

tālr.Nr. 22332693

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!