Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums „Draugi vingro kopā” Tukuma PII „Pepija”

31. martā Pepija aicināja visus savas Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes (PII) “Pepija” bērnus vingrot vai dejot mūzikas ritmos, jo kustības taču ir prieks un prieks mums visiem ir vajadzīgs. Pasākums “Draugi vingro kopā” notika jau trešo gadu un, lai būtu lielāka jautrība, uz pasākumu tika  aicināti arī draugi no citām Tukuma pirmsskolas izglītības iestādēm, šoreiz no „Karlsona” un „Taurenīša”. 

Pasākums izvērtās jautrs, ritmisks, muzikāls un krāšņs. Liels paldies vecākiem, kuri bērniem bija sagatavojuši košus tērpus un kopā ar bērniem „Vecāku nedēļas” ietvaros  izgatavojuši skaistas dekorācijas. Paldies grupiņu skolotājām un viņu palīgiem par interesantajiem un skaistajiem priekšnesumiem, kuri tika atkārtoti vēl un vēl jau ilgāku laiku pirms pasākuma, bērniem kopā mēģinot un trenējoties  rīta vingrošanas laikā, nodarbību starplaikos un  sporta vai mūzikas nodarbībās.

 

Un protams, draugu pasākuma nobeigumā draudzīgi un ar smaidu, koši un visiem kopā tika izdejots galvenais sadancis – visu pasākuma dalībnieku kopējā deja.

 

Pasākuma "Draugi vingro kopā" galerija

 

 

Pepija bija patīkami pārsteigta un gandarīta par paveikto.

Kopā jautrāk, kopā vieglāk, kopā esot, iemācamies pamanīt, palīdzēt, līdzi just un atbalstīt!

 

 

 

 

Sagatavoja:

PII „Pepija” vadītāja 

Aiva Ābola

DMC Firewall is a Joomla Security extension!