Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Pūres skolēni Dabas dienās Jaunmoku pilī

Lai gan pavasara saulīte vēl bija skopa un mākoņi atnesa gan lietu, gan slapju sniegu, Pūres pamatskolas 5.a klases, 6. klases, 7. klases un 8. klases skolēni 27. aprīlī jau otro gadu piedalījās Jaunmoku pils rīkotajā pasākumā “Mežs – mūsu mājas”.

 

 

 

Sadarbībā ar Latvijas Valsts meži, Latvijas Dabas muzeju, Dabas Aizsardzības pārvaldi un Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienestu Jaunmoku pils rīkotajā Vides izziņas pasākumā klašu komandas gaidīja virkne izziņas punktu ar uzdevumiem un līdzdarbošanos, kur  skolēni uzzināja par drošību mežā, mācījās atpazīt kokus un dzīvniekus, iepazinās ar dažādu dzīvnieku ēdienkartēm, noteica ēdamās un indīgās, kā arī aizsargājamās sēnes. Par katru aktivitāti komandas pelnīja “zvaigznītes” un, visas “zvaigznītes” kopā saskaitot, rezultātā pie izklaidējoši izzinošām balvām tika Pūres pamatskolas 7. klases skolēni.

 

 

Paldies visiem, kuri piedalījās pasākuma “Mežs – mūsu mājas” organizēšanā un norisē, jo mēs – dalībnieki guvām daudz vērtīgu zināšanu un daudz pozitīvu emociju!

 

 

Sagatavoja:

Laila Ingevica

Pūres pamatskolas direktores vietniece izglītības jomā

 

Our website is protected by DMC Firewall!