Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Ģimenes diena Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē "Pasaciņa"

Ik gadu 15. maijā visā pasaulē atzīmē Starptautisko ģimenes dienu, aicinot mūs visus aizdomāties par ģimenes lielo nozīmi cilvēku ikdienā, attiecībās un dzīvē, kā arī vairāk laika un uzmanības veltīt saviem ģimenes locekļiem.

 

Tāpēc arī Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes “Pasaciņa” kuplā saime 12. maijā svinēja ģimenes dienu. Uz ģimenes dienas pasākumu ierasties bija aicināti bērni kopā ar savām ģimenēm - māmiņu, tēti, brāli, māsu, omīti, opīti, visiem kopā veidojot lielu “Pasaciņas” ģimeni. 

 

 

Visi pasākuma dalībnieki tika aicināti uz orientēšanās spēli kvests, kur galvenais uzdevums bija pēc fotogrāfijām atrast konkrēto objektu. Visiem kopā esot, “Pasaciņas” pagalmā tika atklāta sajūtu taka, kurai materiāli – akmeņi, oļi, sūnas, koka korķi, smilts, grants, mulča – tika sarūpēti jau iepriekš.

 

Apskati! Pirmsskolas izglītības iestādes "Pasaciņa" ģimenes dienas galerija

 

Pasākumā draudzīgi un aktīvi kopā ar visiem rosījās ģimenes dienas Goda viesi - pelēkais zvirbulēns, papagailis un amerikāniete Minnija.

 

Paldies visiem, kas atnāca un aktīvi darbojās “Pasaciņas” ģimenes dienā. Paldies Goda viesiem par burbuļu šovu un mūsu pirmsskolas izglītības iestādes bijušajai audzēknei Elīnai Žizņevskai par skaisto muzikālo sveicienu.

 

 

 

Lai mums visiem stipras, mīlošas un draudzīgas ģimenes!

 

 

Sagatavoja

Inga Bičole

pirmsskolas izglītības iestādes "Pasaciņa" sporta skolotāja

Our website is protected by DMC Firewall!