Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Aicinām piedalīties

Tukuma novada Multifunkcionālais jaunatnes iniciatīvu centrs un Tukuma novada Izglītības pārvalde aicina ar savu līdzdalību atbalstīt pasākumu  “Brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Tukumā un Tukuma novadā” 2017.gada 2.septembrī Tukuma pilsētas Kultūras namā no plkst. 11:00 līdz 14:00.

 

 

Šāda veida pasākums tiek organizēts pirmo reizi, dodot iespēju vienuviet tikties gan tiem, kas piedāvā brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Tukumā un Tukuma novadā, gan tiem, kuri grib uzzināt vairāk par to, kā un kur lietderīgi, interesanti un aizraujoši pavadīt savu brīvo laiku pēc skolas.

 

Ja Tu organizē un nodrošini brīvā laika pavadīšanas aktivitātes bērniem un jauniešiem Tukumā un Tukuma novadā, izmanto iespēju un piesakies, aizpildot pasākuma dalībnieka anketu! Dalībnieka pieteikuma anketu līdz 20.augustam nosūtīt Tukuma novada Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciālistei Ievai Upeslejai  uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  vai Tukuma novada Izglītības pārvaldes izglītības darba vecākajai speciālistei Angelikai Dembovskai uz e-pastu: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. .

 

Pasākums norisināsies Tukuma pilsētas Kultūras namā. Dalība pasākumā ir bez maksas. Pasākuma mērķis ir pulcēt pēc iespējas kuplāku dalībnieku skaitu.

Katram pasākuma dalībniekam, kurš piedalīsies ar brīvā laika pavadīšanas aktivitātēm, tiks nodrošināta vieta, sava stenda izvietošanai un  savas aktivitātes prezentēšanai. Pasākuma dalībnieku galvenais uzdevums būs nodrošināt iespēju bērniem un jauniešiem, kā arī viņu vecākiem praktiski iepazīt piedāvātās brīvā laika pavadīšanas aktivitātes, klātienē pārrunājot interesējošos jautājumus, lai gala rezultātā jau šajā dienā izdarītu izvēli.

 

Mūsu visu kopējais mērķis ir radīt un nodrošināt pēc iespējas daudzveidīgākas, interesantākas un radošākas brīvā laika pavadīšanas iespējas Tukuma un Tukuma novada bērniem un jauniešiem, ļaujot viņiem attklāt un attīstīt savus talantus, izzināt pasauli, iepazīt jaunus draugus un apgūt dažādas prakstiskas lietas un iemaņas.   

 

Esi atsaucīgs!

Izmanto iespēju un piesakies līdz 20. augustam, sūtot dalībnieka pieteikuma anketu Ievai vai Angelikai!

 

Papildus informācija,zvanot vai rakstot:
Ieva Upesleja
mob.tālr. 29191694,

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!