Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Ir izveidota vienota datubāze par brīvā laika pavadīšanas iespējām bērniem un jauniešiem

Esam apkopojuši informāciju un izveidojuši vienotu datubāzi par brīvā laika pavadīšanas iespējām bērniem un jauniešiem Tukumā

un Tukuma novadā -Tukuma novada kultūras un tautas namos, biedrībās, studijās un pašvaldības nodibinājumos. Kā arī apkopota informācija par interešu izglītības pulciņu nodarbībām visās Tukuma novada izglītības iestādēs.

 

Mūsdienās informācija par brīvā laika pavadīšanas iespējām bērniem un jauniešiem viņu vecākiem ir pieejama ļoti plaša, dažādos veidos un daudzos informācijas avotos. Savukārt, lai ģimene pieņemtu lēmumu, kur bērnam lietderīgi pavadīt savu brīvo laiku pēc skolas, ļaujot atklāt un attīstīt savu talantu, izzināt pasauli, iepazīt jaunus draugus un apgūt dažādas praktiskas iemaņas, nākas veltīt daudz laika visas informācijas izvērtēšanai, pārbaudīšanai un noskaidrošanai.

Lai palīdzētu gan vecākiem, gan arī bērniem apzināt daudzās brīvā laika pavadīšanas iespējas Tukumā un Tukuma novadā,  2017.gada 2.septembrī Tukuma pilsētas Kultūras namā Tukuma novada Multifunkcionālais Jaunatnes iniciatīvu centrs un Tukuma novada Izglītības pārvalde rīkoja pasākumu  “Brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem Tukumā un Tukuma novadā”. Pasākuma mērķis bija dot iespēju vienuviet tikties gan tiem, kas piedāvā brīvā laika pavadīšanas iespējas bērniem un jauniešiem, gan tiem, kuri gribēja uzzināt vairāk, kā un kur lietderīgi, interesanti un radoši pavadīt savu brīvo laiku pēc skolas.

 

Uzzini vairāk un izvēlies!

 

Ārpusstundu nodarbības Tukuma novada izglītības iestādēs 2017./2018.m.g.

 

Brīvā laika pavadīšanas iespējas Tukuma novadā ārpus izglītības iestādēm 2017./2018.m.g

 

 

 

Informāciju sagatavoja

Angelika Dembovska

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

Tel.25433432

e-pasts Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.  

Our website is protected by DMC Firewall!