Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Izglītības un kultūras iestāžu jauniešu tautas deju kolektīvu kopkoncerta "Trakā kaza" rezultāti

Jau par tradīciju janvāra mēnesī kļuvis izglītības un kultūras iestāžu 5.-9. klašu, 7.-9.klašu un 10.-12.klašu jauniešu tautas deju kolektīvu kopkoncerts „Trakā kaza” Engurē. Šogad, 26.janvārī uz kopkoncertu sabrauca 13 deju kolektīvi no Tukuma, Engures un Kandavas novadiem, kopā pulcējot 250 dejotājus un viņu skolotājus.

 

 

Lielāko grupu dejotāji žūrijai un skatītājiem rādīja vasarā gaidāmo XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un  XVI Deju svētku deju lieluzveduma „Māras zeme” repertuāra dejas. Savukārt jaunāko grupu dejotāji koncertā izdejoja sev tīkamas un tuvas tautas dejas.

 

Kopkoncertā deju kolektīvu sniegumu vērtēja žūrijas komisija, kuras sastāvā bija ilggadēji dejotāji un dejas mīļotāji Uldis Balodis, Dace Balode un Sarmīte Laure.

 

Saskaņā ar žūrijas vērtējumu kolektīviem piešķirtas sekojošas pakāpes:

REZULTĀTI

 

Apskati kopkoncerta "Trakā kaza" foto galeriju ŠEIT!

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde izsaka pateicību Engures vidusskolas direktorei Ilzei Kalnozolai un visai skolas komandai, Engures Kultūras nama direktorei Norai Kukuvasai un Engures vidusskolas un Engures Kultūras nama deju kolektīva „Ungurs” vadītājai Evijai Bergmanei par dalibnieku uzņemšanu un kopkoncerta organizēšanu.

 

 

Apsveicam visus deju kolektīvus ar iegūtajiem rezultātiem un sakām paldies dejotājiem un kolektīvu skolotājiem par ieguldīto darbu!

Novēlam deju kolektīviem izturību un veiksmi gaidāmo XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un  XVI Deju svētku tautas deju kolektīvu svētku skatēs, kā arī krāšņus un neaizmirstamus svetkus Rīgā!

 

 

 

Sagatavoja

Madara Augule

Tukuma novada Izglītībs pārvaldes

tautas deju pulciņu pārraudzības metodiķe

 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!