Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Draudzības diena Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē "Karlsons"

15.februārī Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē "Karlsons" gan darbinieki, gan audzēkņi gaidīja ciemos savus lielos draugus no Dzirciema internātpamatskolas - puišus, kuriem ir zelta rokas un atsaucīga, dāsna sirds. Ciemiņi "Karlsons" kristīgās grupiņas "Gaismiņa" mazajiem ķipariem bija sarūpējuši dāvanu.

 

 

Dāvanā - grāmatu  un rotaļlietu plaukti, ko Dzirciema internātpamatskolas puiši Endijs Višņevskis, Sandis Mročko, Didzis Tomsons, Ailands Stefans, Lauris Lagzdiņš un Dāvis Straume bija izgatavojuši paši savām rokām. Plauktus puiši izgatavoja savā skolā, kur izgatavošanas procesu vadīja un uzraudzīja, kā arī jaunas zināšanas un prasmes puišiem mācīja Dzirciema internātpamatskolas zēnu mājturības un tehnoloģiju skolotājs Kārlis Šeiniņš.

 

Foto atēli no Draudzības dienas:

  

 

 

 

Pateicībā par noderīgo dāvanu mazie "Karlsons" bērni saviem lielajiem draugiem bija sarūpējuši skaistu koncertu, kurā gan dziedāja un dejoja, gan visi kopā gāja rotaļās.

 

Pirmsskolas izglītības iestādes "Karlsons" bērnu draudzība ar Dzirciema internātpamatskolas bērniem ilgst jau sesto gadu. Šīs draudzības moto varētu sknēt šādi: "Dāvājot prieku citiem arī paša sirds priecājas!".

 

 

Andra Mazure
 Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes "Karlsons" vadītāja
 

Our website is protected by DMC Firewall!