Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma novada internātpamatskolu draudzības koncerts “ Mani sirdspuksti Latvijai”

11. aprīlī Tukuma 2. pamatskolā skaņi un krāšņi izskanēja Tukuma internātpamatskolas un Dzirciema internātpamatskolas audzēkņu mūzikas un deju kolektīvu draudzības koncerts “ Mani sirdspuksti Latvijai”. Ar lielu sirsnību un prieku koncerta dalībnieki demonstrēja savus priekšnesumus.  Skatītāji dzīvoja līdzi un ar skaļiem aplausiem izrādīja savu prieku un patiku.

 

 

 

Koncertā piedalījās Tukuma internātpamatskolas 1.–4. klašu un 5.-9. klašu tautas deju kolektīvi un aerobikas pulciņš (skolotāja Tamāra Balode), 1.-4.klašu un 6.-8.klašu vokālie ansambļi (skolotāja Sarmīte Balode) un instrumentālais ansamblis “ Melodija” (skolotāja Anita Geidāne). Savukārt no Dzirciema internātpamatskolas koncertā piedalījās 1.-6.klašu un 7.-9.klašu koris, ritma grupa un solisti (skolotāja Valda Sirmā) un teātra kolektīvs “ Drāma”(skolotāja Sandra Svarāne).

 

Apskati koncerta galeriju šeit!

 

 

Draudzības koncerts izdevās ļoti skaists un daudzveidīgs - krāsaini tērpi, mūzikas skaņas un dziesmas, deju soļi un teātra uzvedums. Bērni bija gandarīti par paveikto, kaut arī reizēm kādā sejā bija manāms neliels uztraukums. Koncerts gan pašiem tā dalībniekiem, gan skatītājiem sniedza daudz pozitīvu emociju, sirsnīgus smaidus un prieku.

 

 

Liels paldies pedagogiem un audzēkņiem par ieguldīto darbu!

 

 

 

 

Dace Perševica

Tukuma, Engures un Jaunpils novadu mūzikas skolotāju MA vadītāja

un

Madara Augule

Tukuma novada Izglītības pārvaldes tautisko deju pulciņu pārraudzības metodiķe

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd