Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Danču spēles Tumē

2018. gada 20. aprīlī Tumes Kultūras namā pulcējās Tukuma un Engures novadu mazie dejotāji, lai savus deju soļus izdejotu kopkoncertā „Danču spēles”.  Šīs bija jau astotās „ Danču spēles”, kad dejotājiem bija iespēja rādīt savu dejas prasmi un sacensties par lielo uzvarētāja kausu.

 

 

Koncertā dejotāju prasmes vēroja un izvērtēja žūrijas komisija, kuras sastāvā bija  Slampes Kultūras pils vidējās paaudzes deju kolektīva „Namejs” un senioru deju kolektīva „Jumis” vadītāja Gunta Krecere, Tumes Kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ieviņa Vītiņa un Tumes vidusskolas direktora vietniece Daiga Elpere.

 

Žūrijas kopvērtējums

 

Saskaņā ar žūrijas vērtējumu „Danču spēļu” uzvarētāja kausu šogad ieguva Džūkstes Kultūras nama 1.-4.klašu tautas deju kolektīvs „Pasaciņa” (skolotāja Evita Skavronska).

 

"Danču spēles" galeriju apskati šeit!

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde izsaka pateicību par atbalstu koncerta organizēšanā un dejotāju uzņemšanā Tumes vidusskolas direktorei Ingai Dāvidsonei, Tumes Kultūras nama direktorei Līgai Libergai un koncerta koordinatorei Ilzei Bukai.

 

 

Paldies visiem dejotājiem par pozitīvajām emocijām un enerģisko dejojumu, paldies deju skolotājiem par bērnu sagatavošanu koncertam.

 

 

Madara Augule

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

tautisko deju pulciņu pārraudzības metodiķe

 

Our website is protected by DMC Firewall!