Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Svinīgā pieņemšanā apbalvoti Tukuma novada skolēni un skolotāji par sasniegumiem mācību darbā

Ko jūs varat, es prasu bitēm?

Visu varam, visu varam…

Ko jūs varat, es prasu skudrām,

Prasu mākonim, prasu saules staram.

 

Visu varam, mēs visu varam!

Mēs arī, mēs arī, mēs arī…

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde 2018. gada 31. maijā plkst. 18:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā rīkoja svinīgu pieņemšanu pie Tukuma novada Domes priekšsēdētāja - Tukuma novada skolēnu un pedagogu apbalvošanas pasākumu.

 

 

Apbalvošanas pasākums kopā pulcēja 103 skolēnus no Tukuma novada skolām -  Džūkstes pamatskolas, Pūres pamatskolas, Tukuma E. Birznieka – Upīša 1.pamatskolas, Tukuma 3.pamatskolas, Tukuma internātpamatskolas, Tukuma Vakara un neklātienes vidusskolas, Zemgales vidusskolas, Tukuma 2.vidusskolas, Tukuma 2.pamatskolas, Tukuma Raiņa ģimnāzijas, Tukuma Mākslas skolas, Tukuma Mūzikas skolas un Tukuma Sporta skolas, kuri saņēmuši augstu individuālu novērtējumu valsts un reģiona mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos, skolēnu zinātniski pētniecisko darbu konferencēs, sporta sacensībās, kā arī ar izcilām sekmēm mācībās 2017./2018. mācību gadā absolvējuši  9.klasi vai  12.klasi. Pasākumā piedalījās  arī Tukuma Mūzikas skolas koklētāju trio un saksofonistu kvartets un Tukuma Sporta skolas 5 komandas –  U-10; U-11; U-12 vecuma grupu futbola komandas un U-13 un U-15 vecuma zēnu volejbola komandas. Kā arī pasākumā svinīgi tika godināti  65 pedagogi, kas ar savām zināšanām un darbu visu 2017./2018 mācību gadu palīdzēja bērniem un jauniešiem sagatavoties un sasniegt augstus rezultātus.

 

Apbalvotie skolēni un skolotāji

 

Visi kopā sanākt 31. maijā tika aicināti, lai Tukuma Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans un Tukuma novada Izglītības pārvaldes vārdā tās vadītājs Normunds Rečs vēlreiz teiktu paldies gan drosmīgajiem un talantīgajiem jauniešiem, kuri no lielajiem zinātnes, mākslas, mūzikas un sporta laukiem prot pasmelt zināšanas, piepildot savas prāta kāres, lai sasniegtu augstākas virsotnes, gan arī viņu atbalstam – skolotājiem un ģimenēm, kuri iedrošina un mudina mācīties un tiekties pēc uzvarām. Un protams, lai teiktu paldies arī skolām, kurās jaunieši var attīstīties, mācīties un pilnveidoties.

Par labi padarītu darbu un augstajiem sasniegumiem gan skolēni, gan skolotāji saņēma Tukuma novada Izglītības pārvaldes naudas balvas. Apbalvotajiem skolēniem katram tika pasniegta arī maza piemiņas balva – īpaša dizaina 2017. / 2018. mācību gada apbalvošanas ceremonijas magnēts.

 

Apskati pasākuma galeriju!

 

 

Apbalvošanas pasākumā ar skanīgu dziedājumu visus klātesošos priecēja Amanda Krauja -Tukuma Raiņa ģimnāzijas 2017. /2018. mācību gada 12. klases absolvente, savukārt modes deju studijas DEMO “B-boy crew” dejotāji demonstrēja lieliskus "break dance" un "street dance" stila priekšnesumus.

 

 

Lai visiem silta un saulaina vasara!

Pilni prieka, iedvesmas un enerģijas, jaunu virsotņu sasniegšanai, tiekamies jaunajā 2018. /2019. mācību gadā!

                  

 

 

Agnese Matvejeva

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

Izglītības darba vecākā speciāliste

 

 

 

 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!