Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma Sporta halles svinīgā atklāšana

Piektdien, 21.septembrī svinīgi tika atklāta Tukuma Sports halle. Savā uzrunā visiem klātesošajiem Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans, atklāja, ka šī diena tiek ierakstīta Tukuma novada vēsturē, jo realizēts vērienīgs projekts ne tikai pilsētā, bet visā novadā, kas iespējams nākotnē rosinās attīstīt Pauzera pļavas par modernu un mūsdienīgu sporta un atpūtas centru. Halle ir atvērta visiem, kas vēlas darboties, attīstīt savas sportiskās prasmes un sasniegt jaunus Olimpiskos rekordus.

 

Tukuma Sporta hallē ikdienu sporta nodarbības  organizēs Tukuma 3.pamatskolas, Tukuma E.Birzieka-Upīša 1. pamatskolas un Tukuma Sporta skolas skolēni, kā arī visi sporta entuziasti.

Sporta halles atklāšanas ceremonijā piedalījās arī būvfirmas SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovskis, olimpietis un Tukuma novada Domes sporta komisijas priekšsēdētājs Modris Liepiņš, Tukuma novada Domes deputāti, administrācija un citas projektā iesaistītās personas.

 

Pēc svinīgajām uzrunām Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans un SIA “Selva Būve” Valdes priekšsēdētājs Rolands Orlovsksis atklāja Tukuma Sporta halli, simboliski pārgriežot lenti un atslēgas nododot Tukuma Sporta skolas direktoram Sergejam Kovaļovam. Visi klātesošie tika aicināti aplūkot jaunās ēkas sporta zāli un citas telpas, bet pēc tam doties uz jauno stadionu un piedalīties Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) organizētajā "Olimpiskās dienas 2018" rīta rosmē.

 

Apskati pasākuma galeriju šeit!

 

Tukuma Sporta halles būvniecība tika uzsākta 2016. gada 15. decembrī, ar mērķi veicināt sporta attīstību novadā, kā arī uzlabot sportisko aktivitāšu organizāciju.

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!