Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Svinīgā Skolotāju dienas pasākumā pasniegtas "Gada skolotājs 2018" balvas

28.septembrī Jaunmoku pils Kolonnu zālē Tukuma novada Izglītības pārvalde uz svinīgu Skolotāju dienas pasākumu aicināja Tukuma un Jaunpils novadu pedagogus, lai godinātu par izcilību un augstajiem sasniegumiem pedagoģiskajā darbā, pasniedzot “Gada Skolotājs 2018” balvas, Izglītības un zinātnes ministrijas un Tukuma novada Izglītības pārvaldes Atzinības rakstus.

 

 

 

 

Un ikdienas darbos un gaitās tāds steidzīgs un allaž tāds norūpējies.

Ar sauli sirdī un smaidu sejā pa gaiteņiem skolotājs iet.

 

Skolotāj, mūsu skolotāj!

Uz mazu brīdi šodien stāj! Gribam Tev PALDIES teikt…

 

 

Tukuma novada Domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans  un Tukuma novada Izglītības pārvaldes vadītājs Normunds Rečs par īpašiem un augstiem sasniegumiem 2017./ 2018. mācību gadā izglītības balvas “GADA SKOLOTĀJS 2018” nominācijā  “Pamatskolas skolotājs 2018” pasniedza Tukuma 2.pamatskolas skolotājai Dacei Perševicai un Tukuma Raiņa ģimnāzijas skolotājai Unai Bērziņai. Savukārt balva nominācijā “Vidusskolas skolotājs 2018” tika pasniegta Tukuma 2.vidusskolas skolotājai  Dainai Vizulei un nominācijā “Profesionālās ievirzes skolotājs 2018” Tukuma Mūzikas skolas skolotājai  Evai Folkbergai.

 

 

Svētku reizē pedagogiem, kuru darbs novērtēts ar izcilību, tika pasniegti  arī Izglītības un zinātnes ministrijas un Tukuma novada Izglītības pārvaldes Atzinības raksti.

 

Apbalvotie pedagogi

 

 

Šogad Skolotāju dienas svinīgajā pasākumā tika sveikta arī Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes "Taurenītis" jaunā vadītāja Marija Kazakova un jaunā Tukuma E.Birznieka-Upīša 1. pamatskolas direktore Līga Zaķe, kuras savus jaunos amata pienākumus izglītības iestādēs uzsāka pildīt ar 1. oktobri.

 

 

Apskati pasākuma galeriju šeit!

 

 

Sakot paldies pedagogiem par paveikto un sasniegto, novēlot izturību, panākumus un degsmi ikdienā, skolotājus viņu profesionālajos svētkos sveica Tukuma novada domes priekšsēdētājs Ēriks Lukmans un Jaunpils novada domes priekšsēdētāja Ligita Gintere. Pašvaldību vadītāji apsveikumos uzsvēra, ka pedagogi ir mūsu vislielākā bagātība, viņu darbs ir ļoti nozīmīgs gan mūsu pilsētas, gan mūsu novadu, kā arī visas Latvijas izaugsmei un attīstībai, jo ik dienu viņi izglīto un veicina mūsu jaunās paaudzes izcilību.  

 

Šogad Skolotāju dienas pasākuma izskaņā visus klātesošos ar muzikālu priekšnesumu sveica dziedātājs Igo un mūziķi – ģitārists Ēriks Upenieks un perkusionists Ainis Zavackis. 

 

 

Lai muzikālā priekšnesuma krāšņais skanējums un svētku dienas kopības sajūta dod spēku un iedvesmu ikdienā! Lai izturība un aizrautība!

 

 

 

 

Skolotāju dienas svinīgais pasākumu Engures novada pedagogiem Šlokenbekas muižas Milzkalnes tautas namā notiks 5. oktobrī.

 

 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!