Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Skolēni iesaistās Ziemassvētku labdarības projektā "Ziemassvētku cerību stars"

        Labdarības biedrība ''Palīdzēsim viens otram'' organizēja projektu ''Ziemassvētku cerību stars'', kur aicināja piedalīties bērnus, ģimenes, skolas un organizācijas sarūpēt dāvaniņas vientuļajiem pensionāriem.  Kopā visiem čakli strādājot, tika sagatavotas 500 dāvaniņas, no kurām lielākā daļa, vairāk kā trīs simti, 2018.gada 14.decembrī tika nogādātas ''Raudas pansionātā''. Pārējās dāvanas tiks dāvinātas pagastos dzīvojošajiem vientuļajiem pensionāriem.

 

Mūsu ciemošanās reizē katrs pansionāta iemītnieks saņēma dāvaniņu, kur katrai klāt bija pievienota Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes ''Vālodzīte'' audzēkņu zīmētā kartiņa. Mazie, čaklie rūķi no Tukuma 2. pamatskolas 1.a klases (skolotāja Evita Skavronska) un 7.a klases (skolotāja Dace Perševica) un no Tukuma E.Birznieka - Upīša 1. pamatskolas (skolotāja Maira Vimba) sniedza brīnišķīgu svētku koncertu gan spēlējot mūzikas instrumentus un dziedot, gan deklamējot dzejoļus, kā arī rādot krāšņu mākslas vingrošanas priekšnesumu. Ciemos visu kuplo rūķu saimi ar dāvanu maisu aizveda IK Kand Auto šoferi.

 

Paldies par atsaucību un dāvanu gādāšanu skolēniem un pedagogiem no Tukuma E.Birznieka - Upīša 1.pamatskolas, Tukuma 2.pamatskolas, Tukuma 3. pamatskolas un Tukuma Raiņa ģimnāzijas. Tā pat paldies M.Lavrinoviča Kjokušinkai karatē ''Bushido centrs'' audzēkņiem, A.Šteinas ''Zumbas'' meitenēm, DNB AS Latvijas filiāles kredītu izmaksas otrās nodaļas darbiniecēm, kā arī individuāli katrai ģimenei, kura atsaucās biedrības aicinājumam.

 

 

Tā gaisma, ko izstaro svece,

Tas gaišums, kas liesmiņā plīvo,

Izplēn, pazūd un gaists.

Bet gaisma, kas cilvēkā dzīvo,

Un siltums, ko izstaro sirds,

Tas nezūd. Tas palīdz. Un mirdz.

 

 

Paldies jums visiem, ka bijāt atsaucīgi un iesaistījāties biedrības rīkotajā akcijā "Ziemassvētku cerību stars"! Labais vairo labo!

 

 

Laila Dembovska un Zane Grošteine - Balode

biedrības "Palīdzēsim viens otram"

Tukuma reģionālās apvienības koordinatores

 

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!