Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma, Engures un Jaunpils novadu tautas deju kolektīvu kopkoncerta „Zemgales bļoda” rezultāti

“Zemgales bļoda” – ar tik skanīgu nosaukumu jau 24 reizi 2019. gada 28. martā Slampes Kultūras pilī tikās deju kolektīvi no Tukuma, Engures un Jaunpils novadiem.

 

Šajā tikšanās reizē dejotāju skaits patiešām bija kupls, koncertā piedalījās piecpadsmit deju grupas, kuras savu dejotprasmi rādīja gan dejas mīļotājiem, gan vērtēšanas komisijai.

Dejotāju dejotprasmi vērtēja žūrijas komisija - Gunta Krecere (Slampes Kultūras pils Vidējās paaudzes deju kolektīva “Namejs” un

 

 

senioru deju kolektīva “Jumis” vadītāja), Tatjana Marhilēviča ( ilggadēja deju skolotāja un deju kolektīva vadītāja) un Dana Spunde (Slampes Kultūras pils Vidējās paaudzes deju kolektīva “Namejs” dejotāja).

 

Žūrijas komisijas kopvērtējums

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde izsaka pateicību Slampes Kultūras pils direktorei Ivonnai Bredovskai un Slampes Kultūras pils bērnu deju kolektīvu skolotājai Līgai Valdheimai par palīdzību koncerta veiksmīgā organizēšanā un norisē.

 

Paldies visiem dejotājiem par ieguldīto darbu gan apgūstot XII Latvijas skolu jaunatnes Dziesmu un Deju svētku deju lielkoncerta programmas dejas, gan kolektīvam nozīmīgus un mīļus priekšnesumus.  Paldies deju skolotājiem par dejotāju sagatavošanu un dejotprieka uzturēšanu kolektīvā!

 

 

 

Madara Augule

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

tautas deju pulciņu pārraudzības metodiķe

 

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!