Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma 2.pamatskolas skolēnu mācību uzņēmums izvirzīts Jauno uzņēmēju dienu 2020 pusfinālam

JUD2020 horiz 1600x1200 samazin 20016.jūnijā Rīgā norisināsies Jauno uzņēmēju dienas 2020. Pasākumā finālisti sacentīsies par Latvijas labākā skolēnu mācību uzņēmuma (SMU) titulu un vidusskolas grupas SMU – par iespēju pārstāvēt valsti Eiropas labāko mācību uzņēmumu finālā šī gada jūlijā.). Šogad Latvijā kopumā reģistrēti 1200 mācību uzņēmumi, no kuriem dalībai SMU programmas pusfinālā tiešsaistē izraudzīti 10 pamatskolas un 20 vidusskolas grupas pārstāvji, kuri sacentīsies par iespēju klātienē saņemt labākā mācību uzņēmuma godu Latvijas SMU finālā. Pamatskolu skolēniem sava uzņēmuma un produkta izcilību žūrijas komisijai būs jāapliecina trīs sacensību kārtās. 16.jūnijā visi interesenti laipni aicināti pieslēgties tiešraides translācijai, lai noskatītos finālistu prezentācijas un apbalvošanu. Dalībnieku un produktu saraksts pieejams ŠEIT

 

Uzvarētāji tiks paziņoti Jauno uzņēmēju dienas 2020 apbalvošanas ceremonijā 16.jūnijā Rīgā. Tiks noskaidroti 1.–3. vietas ieguvēji SMU pamatskolas un vidusskolas grupā, kā arī pasniegta balva SMU vidusskolas grupā nominācijā “Gada pārskats” un sumināts gada uzņēmējdarbības skolotājs-SMU konsultants.

 

Galveno balvu – tiesības pārstāvēt Latviju Eiropas labāko mācību uzņēmumu finālā pasniegs LIAA.

 

SMU vērtēšanu veiks pieredzējusi uzņēmēju, profesionāļu un akadēmisko spēku komanda.

 

Pasākums tiek īstenots LIAA projekta "Inovāciju motivācijas programma" ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība sadarbībā ar JA Latvia ilggadējo partneri Swedbank.

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd