Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Aicinām izglītības iestāžu pedagogus un atbalsta personālu uz semināru "Bērni ar uzvedības grūtībām izglītības iestādē"

pexels olia danilevich 5088188 samazin 200Katrā izglītības iestādē ir bērni, kuri nespēj iekļauties bērnudārza, skolas un klases vidē, un tas traucē viņu spējām mācīties. Tādēļ bērnu un jauniešu uzvedības problēmas ar katru gadu kļūst arvien lielāka problēma. Izglītības iestāžu pedagogiem un atbalsta personālam š.g. 21.oktobrī Tukuma novada Domes konferenču zālē plkst. 10.00-15.00  notiks seminārs,  tikšanās ar bērnu psihoterapeitu Artūru Miksonu par tēmu "Bērni ar uzvedības grūtībām izglītības iestādē".

 

Ar vadošā RSU Psihosomatikas un psihoterapijas klīnikas speciālista palīdzību būs vieglāk izprast problēmas un  labāk atrisināt problēmsituācijas, ar kurām sastopas pedagogi savā darbā ar skolēniem.

 

Semināra tēmas:

1.Bērnu / vecāku / pedagogu aizsargmehānismi nepatīkamu emociju gadījumā.

2.Attīstības un traumatisku krīžu izpausme - veselīgi un patoloģiski varianti.

3.Bērnu emocionālo pārdzīvojumu izpausme fiziskos simptomos un uzvedības izmaiņās.

 

Informācijai:

Ø  pieteikties var no katras izglītības iestādes 2-3 pedagogi, iekļaujot pārstāvi no  atbalsta personāla komandas (logopēdu, psihologu, sociālo pedagogu, speciālo izglītības pedagogu),

Ø  precizēt informāciju par semināra dalībnieku sarakstu iesūtīt līdz 05.10.2020 (norādot: vārdu, uzvārdu, izglītības iestādi) e-pastā Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Ø  semināra dalībnieki saņems Tukuma novada Izglītības pārvaldes apliecību (6 stundas).

 

Uz drīzu tikšanos!

 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

Izglītības atbalsta centrs

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

63132700, 29255128 (IAC logopēde D.Medne)

 

Our website is protected by DMC Firewall!