Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Sporta skolotāji aicināti pieteikties konkursā “Gada sporta pedagogs 2020”

Jau sešpadsmito gadu Izglītības un zinātnes ministrija organizē konkursu, kurā ir iespēja sumināt un pateikt paldies sporta skolotājiem, kuri ne tikai profesionāli vada stundas, bet prot iedvesmot un motivēt bērnus un jauniešus būt fiziski aktīviem visas dzīves garumā. Pieteikumus 2020. gada konkursam ministrija gaidīs līdz 7.decembrim.

Savus profesionālos sporta skolotājus konkursam var pieteikt pamatizglītības, vidējās izglītības un profesionālās vidējās izglītības iestādes direktors vai direktora vietnieks mācību darbā, konkursam pieteikties var arī paši sporta skolotāji.

 

Pieteikšanās ir vienkārša – līdz 7.decembrim jāizpilda pieteikuma anketa, jāsagatavo īss video pieteikums, kā arī jāaizpilda Datu subjekta piekrišanas anketa. Tas viss, parakstīts ar drošu elektronisko parakstu, jānosūta uz epasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

 

Konkursa "Gada sporta pedagogs 2020" vērtēšanas komisijā šogad ir IZM pārstāvji un  konkursa 2016. gada uzvarētāja, Riebiņu vidusskolas sporta skolotāja Mārīte Pokšāne.

 

Konkurss šogad noritēs vienā kārtā un konkursa komisija vērtēs pretendentu sagatavotos pieteikumus.

 

Konkursa uzvarētājs saņems pasākuma “Trīs zvaigžņu balva sportā 2020” organizatoru dāvātu piemiņas balvu nominācijā “Gada sporta pedagogs”, kas tiks pasniegta pasākuma “Trīs zvaigžņu balva sportā 2020” apbalvošanas pasākumā 2020. gada 29. decembrī.

 

Konkurss “Gada sporta pedagogs” tiek organizēts ar mērķi veicināt sporta skolotāju radošo darbību, veidojot bērnos pozitīvu attieksmi pret fiziskajām aktivitātēm un vēlmi tajās iesaistīties. Konkursa uzdevumi ir rosināt sporta pedagogu vēlmi iepazīties ar jaunākajām izglītības aktualitātēm, veidot pozitīvu attieksmi pret fiziskajām aktivitātēm un motivēt bērnus iesaistīties tajās, kā arī paaugstināt sporta pedagoga prestižu.

 

Ar iepriekšējo gadu konkursu uzvarētājiem un 2020. gada konkursa nolikumu var iepazīties IZM tīmekļvietnē.

 

Avots: www.izm.gov.lv 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd