Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums VIDEO: Tukuma novada Izglītības pārvaldes vadītājas Daces Strazdiņas mācību gada noslēguma uzruna

D Strazdina 27052021 300xCilvēkiem tāpat kā kokiem ir saknes. Mūsu saknes ir dzītas Latvijā. Zemē, kur pavasarī ziedu pielietas pļavas un katru rītu mūs modina putnu čalas. Mūsu saknes ir brīnišķīgā zemē, kur maijs sākas ar Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas dienu, turpinās ar māmiņdienu un noslēdzas ar izlaidumu laiku. Šis mācību gads ir bijis izaicinājumu pilns un prasījis spēju pieņemt, saprast un pielāgoties!

Godātie kolēģi – izglītības iestāžu vadītāji! Paldies par spēju pielāgoties un spēju elastīgi mainīties atbilstoši situācijai valstī!

Mīļie skolotāji, paldies par izturību un pacietību sarežģītajos un neierastajos mācību apstākļos, paldies par savstarpējo atbalstu un neatlaidību, apgūstot jaunas mācību metodes un sadarbības formas. Īpaši vēlos pateikties pirmsskolu un speciālās izglītības iestāžu pedagogiem, kuri nodrošināja izglītības procesa nepārtrauktību klātienē, riskējot ar savu un savu tuvinieku veselību, ziedojot sevi reizēm pat līdz spēku izsīkumam. Paldies! Jūs mums bijāt ļoti vajadzīgi!

 

Paldies, mīļie skolēni, ka centāties, ka patstāvīgi un godprātīgi mācījāties, ka atbildīgi plānojāt savu ikdienas darbu un paveicāt reizēm šķietami neiespējamo!

Paldies, ka paralēli ikdienas mācību darbam apliecinājāt savas zināšanas, piedaloties mācību priekšmetu olimpiādēs, konkursos, zinātniskās pētniecības darbu konferencēs.

 

Paldies, izglītības iestāžu tehniskie darbinieki, ka uzņēmāties papildus pienākumus, lai mēs justos droši!

 

Paldies vecākiem par situācijas izpratni un pieņemšanu, par sadarbību un atbalstu, par izturību, apgūstot jaunu pieredzi un spēju palīdzēt saviem bērniem attālinātajā mācīšanās procesā! Mācību gads tuvojas noslēgumam, vēl tikai mirklis, un mēs izslēgsim datorus, aizvērsim skolas durvis, lai dotos vasarā.

…….

Es novēlu jums LAIKU, ko veltām viens otram;

VĀRDUS – īstus un patiesus;

PRIEKU –  tādu, kas spraucas ārā no ikkatras sirds un vaigā nevar palikt nepamanīts!

MĪLESTĪBU – dot un saņemt it visās tās izpausmes veidos!

  

Uzrunu video formātā skatīt>>> ŠEIT

D Strazdina 27052021 100x

 

 

 

 

 Lai prieks vairo prieku un ir gandarījums par kopā paveikto!

 

Tukuma novada Izglītības pārvaldes vadītāja

Dace Strazdiņa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!