Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma novada pašvaldība konkursā meklē bērnu un jauniešu nometņu organizatorus

Maija beigās valdība atbalstīja 2,2 miljonu euro piešķiršanu pašvaldībām vasaras nometņu organizēšanai, lai ar to palīdzību mazinātu Covid-19 izraisītās sekas skolēniem, ilgstoši mācoties attālinātā režīmā. Valsts finansējumu šim mērķim jūnija beigās saņēmusi arī Tukuma novada pašvaldība un līdz 21. jūlija pulksten 17.00 izsludinājusi atklātu projektu konkursu "Bērnu un jauniešu nometņu organizēšana skolēnu 2021. gada vasaras brīvlaikā". Konkursā aicinātas pieteikties nometņu organizētāji, kas šovasar var noorganizēt nometni bērniem un jauniešiem vecumā no 7 līdz 18 gadiem.

 

Vasaras nometnes tiek organizētas ar mērķi sniegt atbalstu bērniem un jauniešiem prasmju un kompetenču apguvē, viņu labizjūtas un socializēšanās sekmēšanā, spēju un talantu izkopšanā, akadēmisko zināšanu nepilnību novēršanā, kas radušās attālinātā mācību procesa rezultātā, kā arī viņu likumiskajiem pārstāvjiem Covid-19 pandēmijas radītās krīzes seku mazināšanā.

 

Nometnē vienā grupā vienlaikus drīkst uzņemt līdz 30 dalībniekiem. Tāpat organizatoriem ir stingri jāievēro valstī noteiktās epidemioloģiskās drošības prasības un vadlīnijas drošai nometņu rīkošanai.

 

 Nometnes organizēšanas izdevumus finansē no valsts budžeta līdzekļiem.

 

Plašāka informācija būs pieejama no 27.jūlija Tukuma novada Izglītības pārvaldes tīmekļa vietnē www.tip.edu.lv 

 

Nolikums (PDF)

Konkursa pieteikums (Word)

Finanšu piedāvājums (Word)

Atskaite (Word)

Dalībnieku saraksts (Word)

DMC Firewall is a Joomla Security extension!