Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums JA Latvia ikgadējā Iedvesmas konference jauniešiem #UzdrīkstiesUzvarēt

Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) un Junior Achievement Latvia (JA Latvia) 29.oktobrī organizē ikgadējo Iedvesmas konferenci jauniešiem #UzdrīkstiesUzvarēt tiešsaistē no plkst. 10:00 līdz 14:00.

 

Konferences mērķis iedvesmot jauniešus apgūt dzīvei noderīgas prasmes un motivētu domāt par savu ceļu biznesā, ar saviem stāstiem iedvesmos spilgtas un veiksmīgas Latvijas personības.

 

Kur un kā varēs skatīties?

Konferences tiešraide pasākuma dienā būs pieejama:  https://www.delfi.lv/tiesraides/       @jalatvia facebook pasākuma lapā  https://fb.me/e/JCuKSidh      https://labsoflatvia.com/      https://www.db.lv/      https://www.diena.lv/

Informatīvais buklets par konferenci ar uzdevumiem skolēniem. 

Konferences programma

® Kā arī informējam, ka jalatvia.lv skolotāju profilos materiālu sadaļā “CITI MATERIĀLI” būs lejuplādējama sertifikāta forma, ko varēsiet aizpildīt un izsūtīt tiem, kuri būs skatījušies konferenci!

Konference tiek īstenota LIAA projekta “Inovāciju motivācijas programma” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Reģionālās attīstības fonds un Eiropas Savienība. Pasākumu atbalsta Swedbank. Informatīvie atbalstītāji - Diena, Inbox.lv, Dienas Bizness.

 

Ar cieņu,

Inga Piebalga

Biroja vadītāja

Junior Achievement Latvia

Ūdens iela 12-21, Riga, Latvia, LV-1007

M: +37129604271  | T: +37167339656

www.jalatvia.lv | www.enudiena.lv

Our website is protected by DMC Firewall!