Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums IZM aicina pieteikties balvai "Gada sporta pedagogs 2021"

 Vēl līdz 26. novembrim ir iespēja iesniegt pieteikumus Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) organizētajā konkursā "Gada sporta pedagogs 2021”. 

 

Dalībai konkursā aicināti pieteikties paši sporta skolotāji, bet pieteikumu var iesniegt arī valsts vai pašvaldības dibinātās pamatizglītības, vidējās izglītības, profesionālās vidējās izglītības iestādes direktors vai direktora vietnieks mācību darbā.

 

Konkurss risināsies vienā kārtā, un tā vērtēšanas kritēriji paredz pievērst uzmanību dažādiem sporta pedagoga darba aspektiem, piemēram, pretendenta organizētajām ārpusstundu aktivitātēm, profesionālās pilnveides pasākumiem, dalībai metodiskajās apvienībās u.c. Kopā ar rakstisko pieteikumu katram pretendentam jāiesniedz arī video pieteikums, kurā konkursa dalībniekiem jāiepazīstina ar savu profesionālo darbību un  metodēm,  īpaši izceļot darbu attālināto mācību apstākļos.

Pieteikumus dalībai konkursā "Gada sporta pedagogs 2021" var iesniegt līdz 2021. gada 26. novembrim, sūtot elektroniski uz adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

Konkursa "Gada sporta pedagogs 2021" vērtēšanas komisijā šogad ir IZM un projekta Skola 2030 pārstāvji, kā arī konkursa “Gada sporta pedagogs 2019” uzvarētāja, Rubenes pamatskolas sporta skolotāja Santa Krasovska.

Konkursa nolikums, pieteikuma forma un kopā ar pieteikumu iesniedzamie apliecinājumi atrodami IZM mājas lapā.

Konkursa rezultāti un uzvarētājs tiks paziņots pasākuma “Trīs zvaigžņu balva sportā 2021” apbalvošanas ceremonijā 2022. gada 8.janvārī plkst. 19:00 kultūras un izklaides centrā "Hanzas perons”. 

Konkursa “Gada sporta pedagogs” mērķis ir akcentēt sporta pedagogu lielo lomu, veidojot jauniešos dziļu un vispusīgu izpratni par veselīga un sportiska dzīvesveida nozīmību un motivējot regulārām fiziskām aktivitātēm, kā arī apkopot šī gada Latvijas labāko sporta skolotāju pieredz

 

https://www.izm.gov.lv/lv/jaunums/izglitibas-un-zinatnes-ministrija-aicina-pieteikties-pretendentus-balvai-gada-sporta-pedagogs-2021

Our website is protected by DMC Firewall!