Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma 3. pamatskolas komanda "CeNtrTiecE" konkursa "FIZMIX Eksperiments" finālā

fizmix eksperiments logo

Tukuma 3. pamatskolas komanda “CeNtrTiecE” iekļuvusi skolēnu erudīcijas konkursa “FIZMIX Eksperiments” finālā. Sacenšoties ar vēl 56 komandām, “CeNtrTiecE” iekļuvusi 10 spēcīgāko Rīgas reģiona komandu sarakstā. 

 

Rekordlielā pieteikumu skaita dēļ šis gads izcēlies ar sīvāko komandu konkurenci konkursa 24 gadu pastāvēšanas vēsturē, tāpēc iekļūšana 10 labāko vidū ir īpaši vērtīga.

 

 

11. maijā, FIZMIX festivālā norisināsies konkursa finārs, kurā par labākās komandas titulu sacentīsies 320 fizikas entuziasti, tostarp arī Tukuma 3. pamatskolas skolēni - Tukuma 3. pamatskolas "spicākie" fiziķi - Maksims Tretjakovs, Deniss Neizaks, Laura Gailīte, Madara Muča un Inta Kaušele.

 

Liels paldies skolotājai Dana Zukule par sparu un enerģiju dalībai konkursā!

 

 

 

Uz priekšu Tukuma 3.pamatskolas komanda" “CeNtrTiecE”!

 

 

 

 

Zane Selivanoviča

Tukuma 3. pamatskolas direktore

 

 

 

Par erudīcijas konkursu
Latvenergo rīkotais fizikas erudīcijas konkurss norisināsies 24. reizi, pulcējot komandas no katras ceturtās Latvijas skolas, kurā mācās 8. un 9. klašu skolēni. “FIZMIX Eksperiments” konkursa mērķis ir veicināt jauniešu interesi par eksaktajiem priekšmetiem, it īpaši fiziku, lai nākotnē rosinātu vēlmi apgūt inženiertehniskās profesijas. Ar “FIZMIX Eksperiments” konkursa palīdzību gan skolotāji, gan skolēni var pārliecināties, ka fizika nav tikai sarežģīta teorija, bet tā eksistē mums visapkārt un var būt aizraujoša. Vairāk par konkursa norisi iespējams lasīt www.fizmix.lv/eksperiments .

 

 

 

 

 



 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd