Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma Mūzikas skola aicina uz koncertu

Kad?       27. novembrī plkst. 17.00

 

  

Kur?       Tukuma Mūzikas skolas zālē    

                                                     

 

Kas?     Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas klarnetes spēles klases audzēkņu koncerts

 

27. novembrī Tukuma Mūzikas skolā viesosies Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas klarnetes klases audzēkņi un pedagogi.

Koncertā uzstāsies arī Tukuma Mūzikas skolas absolvente, tagad Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolas 2.kursa audzēkne pedagoga Mārtiņa Kalniņa klarnetes klasē, Katrīna Stikute. Audzēkņus uz klavierēm pavadīs izcilā koncertmeistare Antra Vīksne. Priekšnesumu sniegs arī pedagogs un koncertējošs mākslinieks Mārtiņš Kalniņš.

Tukuma Mūzikas skolu šajā koncertā pārstāvēs pedagoga Normunda Krūmiņa vadītais klarnešu kvartets, kurā spēlē Edvards Paegle, Rainers Ruņģis, Kārlis Kugelāns un Valters Jansons.

 

Tukuma Mūzikas skolai ir izveidojusies laba sadarbība ar Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolu, veidojot audzēkņu koncertus un rīkojot pedagogu meistarklases Tukumā. Mūsu skolas audzēkņi tiek iepazīstināti ar mūzikas tālākizglītības iespējām Jāzepa Mediņa Rīgas Mūzikas vidusskolā un iestājeksāmenu prasībām, savukārt pedagogiem ir iespēja apmainīties pieredzē dažādos metodikas jautājumos, repertuāra izvēlē audzēkņiem, uzzināt par konkursu norisēm Latvijā un ārzemēs.

 

Aicinām ikvienu interesentu, ieeja koncertā ir bezmaksas.

 

 

Lasi arī!

Our website is protected by DMC Firewall!