Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Apsveicam un lepojamies!

 

11. janvārī Tukuma pilsētas Kultūras namā uz Tukuma novada Domes priekšsēdētāja Ērika Lukmana Gadu mijas svinīgo pieņemšanu tika aicināti divdesmit astoņi novadnieki, kuri aizvadītajā gadā ar aktīvu un pašaizliedzīgu darbu veicinājuši novada attīstību, atpazīstamību un iedzīvotāju labklājību.

 

 

Par veiksmīgu sadarbību un panākumiem 2018.gadā Domes priekšēdētājs pasniedz apbalvojumu „Tukuma novada Domes Pateicības raksts".

 

Par aktīvu un radošu darbu un personīgo ieguldījumu interešu izglītības attīstībā Tukuma novadā apbalvojumu šogad saņēma Tukuma novada Izglītības pārvaldes izglītības darba vecākā speciāliste Angelika Dembovska. Savukārt par aktīvu, radošu darbu un personīgo ieguldījumu jaunatnes jomas attīstībā apbalvojumu saņēma Tukuma Multifunkcionālā jaunatnes iniciatīvu centra jaunatnes lietu speciāliste Ieva Upesleja un jaunatnes darbinieki Viktorija Selezena un Sandis Ozoliņš.

 

Svinīgajā pasākumā Pateicības raksti tika pasniegti arī Džūkstes pamatskolas skolotājai Gaismai Mukānei, par jauniešu izglītošanu un patriotisma veicināšanu, radošu un inovatīvu pieeju mācību darbā, Zemgales vidusskolas direktorei Lienei Tāssei, par aktīvu un mērķtiecīgu darbību valsts aizsardzības mācību programmas ieviešanā Zemgales vidusskolā, un Tukuma E.Birznieka-Upīša 1.pamatskolas direktorei Līgai Zaķei, par aktīvu atbalstu un personisku iesaistīšanos Z.A.Meirovica pieminekļa atklāšanas pasākumā.

 

 

Agnese Matvejeva

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

Our website is protected by DMC Firewall!