Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Par pašvaldības atbalstu bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējiem

 

2019.gada 31.janvārī ir apstiprināts Tukuma novada Domes lēmums “Par pašvaldības atbalstu bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējiem 2019.gadā un par nolikuma “Pašvaldības atbalsta piešķiršanas kārtība bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējam” apstiprināšanu.”

Informējam, ka pašvaldības atbalsts bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējiem (auklēm) par pakalpojuma sniegšanu vienam bērnam 2019.gadā  ir 199,93 euro mēnesī.

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde līdz 2019.gada 5.februārim sagatavos līgumus ar to bērnu vecākiem un auklēm, ar kuriem jau 2018.gadā bija noslēgts līgums par pašvaldības atbalstu, kā arī ar tiem vecākiem un auklēm, kuri iesniegumu par atbalstu bērna uzraudzības pakalpojuma sniedzējiem iesnieguši 2019.gada janvārī. Līgumā tiks paredzēta kārtība par pašvaldības atbalstu  par bērna uzraudzības pakalpojuma sniegšanu 2019.gada janvārī.

 

No 2019. gada 6. februāra vecākam/auklei jāierodas Tukuma novada Izglītības pārvaldē Šēseles ielā 3, Tukumā parakstīt līgumu par atbalstu 2019. gadā.

Ar vecākiem, kuri iesniegumu par atbalstu bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējiem iesniedz 2019.gada februārī sazināsimies individuāli.

 

No 2019. gada 1. februāra ir mainījusies iesnieguma un atskaites forma. Plašāka informācije ŠEIT!

 

Kristīne Logina

Tukuma novada Izglītības pārvaldes juriste

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd