Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Zemgales reģiona matemātikas olimpiāde 4.klašu skolēniem

unnamed2019. gada 17. aprīlī Dobeles novadā, Bērzes pagastā Kārļa Ulmaņa piemiņas muzejā “Pikšas” norisinājās Zemgales reģiona matemātikas olimpiāde 4. klašu skolēniem, kurā kopā ar Jelgavas, Auces, Ozolnieku, Dobeles, Rundāles, Bauskas un Tērvetes novadiem piedalījās arī Tukuma, Engures un Jaunpils novadu matemātikas olimpiādes uzvarētāji. 

 

Zemgales reģiona matemātikas olimpiādē veiksmīgi piedalījās Marta Ancāne, Liora Rudakova (skolotāja Inga Lapiņa) un Marta Siliņa (skolotāja Sandra Jansone) no Tukuma 2.pamatskolas; Kārlis Anmanis (skolotāja Ilze Ķēniņa) no Zemgales vidusskolas; Sandis Liepiņš (skolotāja Ieva Krūmiņa) no Smārdes pamatskolas; Artūrs Mārtinsons (skolotāja Anita Zeltiņa) un Alise Volkova (skolotāja Sintija Aumale) no Tukuma 2.vidusskolas; Toms Vizbulis (skolotāja Inga Dreimane) no Engures vidusskolas.

 

Savukārt Raimonds Ansons (skolotāja Valentīna Celmiņa) no Tukuma E.Birznieka-Upīša 1.pamatskolas olimpiādē ieguva 1. vietu. Atzinību ieguva Edvards Klestrovs (skolotāja Valentīna Celmiņa) no Tukuma E.Birznieka-Upīša 1.pamatskolas un Pauls Ūselis (skolotāja Sandra Jansone) no Tukuma 2.pamatskolas.

 

 

Galeriju no Zemgales reģiona matemātikas olimpiāses 4. klasū skolēniem vari apskatīties šeit

 

 

Paldies skolēniem par čaklu darbu, gatavojoties olimpiādei!

Paldies skolotājiem un vecākiem par atbalstu un rūpēm, ko sniedzāt skolēniem!

 

 

 

Laila Ingevica

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

izglītības darba vecākā speciāliste

Our website is protected by DMC Firewall!