Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) Latvijas mēroga pasākuma “CITS BAZĀRS” rezultāti

49642615713 dc56a4b3db o samazin 2002020.gada 7.martā tirdzniecības centrā “DOMINA” notika Junior Achievement Latvia (JA Latvia) Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) Latvijas mēroga pasākums “CITS BAZĀRS”.

Skolēnu mācību uzņēmumu (SMU) pasākumā CITS BAZĀRS pavasarī pasniegtas balvas labākajiem SMU astoņās nominācijās. Kā ierasts, arī šogad pasākums norisinājās tirdzniecības centrā Domina Shopping, kas uzņēma 270 SMU ar 900 skolēniem no visas Latvijas. Pasākumu organizē Junior Achievement Latvia (JA Latvia) sadarbībā ar Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru (LIAA).

 

“Paldies visiem skolotājiem, kuri jūs ir sagatavojuši šim rezultātam, īpaši tiem, kuri ir organizējuši šādu testa vidi, reģionos rīkojot Citus Bazārus. Paldies organizatoriem  -  Liepājā, Ventspilī, Valmierā, Iecavā, Bauskā, Madonā, Talsos, Tukumā, Jelgavā, Gulbenē, Daugavpilī, Mārupē, Kuldīgā. Mums visiem ir prieks skatīties rezultātu” stāsta JA Latvia valdes priekšsēdētājs Jānis Krievāns.

 

Latvijas mēroga SMU pasākums CITS BAZĀRS pavasarī tiek īstenots LIAA projekta "Inovāciju motivācijas programma" ietvaros, sadarbībā ar Swedbank, Domina Shopping un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamentu, informatīvi atbalsta izdevējs Dienas Mediji, portāls inbox.lv un Dienas Bizness.

 

Nomināciju ieguvēji pamatskolas grupā:

Nominācijā “Labākais stends” ieguva Tukuma 2.pamatskolas SMU “Healthy life”.

Nominācijā “Labākā pārdošanas komanda” ieguva Tukuma 2.vidusskolas SMU “Domā radoššši”.

Nominācijā “Sociāli atbildīgākais SMU” ieguva Tukuma 3.pamatskolas SMU “LAITHING”.

Nominācijā “Uz zināšanām balstīts produkts” ieguva Zemgales vidusskolas SMU “Radošā darbnīca Galdnieki”.

Nominācijā “Komerciālākais produkts” ieguva Tukuma 3.pamatskolas SMU “LAITHING”.

 

Visa aktuālā informācija, rezultāti un foto galerija pieejama Junior Achievement Latvia interneta vietnē www.jalatvia.lv

 

Ļoti lepojamies par mūsu skolēnu izciliem rezultātiem Latvijas mēroga SMU pasākumā “CITS BAZĀRS” un paldies mūsu pedagogiem par ieguldīto darbu, laiku un enerģiju!

 

Informāciju sagatavoja:

Angelika Dembovska

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

 izglītības darba vecākā speciāliste 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!