Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Pirmsskolas vecuma bērna pieteikšanu rindā var veikt, izmantojot e-pakalpojumu

Informējam, ka no 2023.gada 1.oktobra bērnu reģistrācija Tukuma novada pašvaldības izglītības iestādēs un iestādēs, kuras īsteno pirmsskolas izglītības programmas, notiks vienotajā pirmsskolu rindu reģistrā www.epakalpojumi.lv. (“Pirmsskolu pieteikumu reģistrs”, autorizējoties portālā ar e-paraksta viedkarti vai E-ID identifikācijas karti, vai kādu no portālā piedāvātajām internetbankām. Instrukcija pieteikuma reģistrēšanai ).

Šis pakalpojums ļaus bērna likumiskajam pārstāvim elektroniski

reģistrēt pieteikumu rindā uz pirmsskolas izglītības iestādi, mainīt pieteikumā norādīto informāciju vai atsaukt to.

 

Līdz 2023.gada 30.septembrim iesniegtie un reģistrētie pieteikumi atkārtoti nav jāiesniedz, jo to ievadi kopējā reģistrā jau ir veicis Tukuma novada Izglītības pārvaldes atbildīgais darbinieks.

 

Sīkāka informācija Pirmsskolas vecuma bērnu rinda

 

Tāpat kā līdz šim, pieteikumus var iesniegt arī  klātienē Tukuma novada izglītības pārvaldē vai izvēlētajā izglītības iestādē (Tukuma novada teritorijā esošajās izglītības iestādēs), kur jāaizpilda pieteikums, norādot prioritārā secībā izglītības iestādi, laiku (gadu, mēnesi), no kura nepieciešama vieta izglītības iestādē, kā arī jāatzīmē iespējamās priekšrocības. Bērna vecākam jāuzrāda savs personu apliecinošs dokuments un bērna dzimšanas apliecība.

Papildus jautājumu un neskaidrību gadījumā zvanīt pa tālruni +37129208725, rakstīt e-pastā: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

DMC Firewall is a Joomla Security extension!