Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma novada konkurss SMART 4.-6.kl. skolēniem

24.aprīlī Tukuma Mākslas muzejā valdīja radoša gaisotne, jo te notika Tukuma novada konkurss “SMART – Smaidi, Mācies, Atmini, Radi, Tiekamies!” 4.-6.klašu skolēniem (2.kārta). Pirmās kārtas norise jau pagājusi, kuras laikā konkursa dalībniekiem Tukuma Mākslas muzejā bija jāiepazīst mākslinieka Harija Blunava darbi (izstāde “Harijam Blunavam – 100”), un jāveic uzdevums. Konkursa otrajai kārtai izvirzījās Tukuma 2.vidusskolas, Tukuma E. Birznieka-Upīša 1. pamatskolas, Lapmežciema pamatskolas, Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas un Zemgales vidusskolas komandas.

Dalībniekiem bija jāapliecina mākslas darbu analizēšanas pamatiemaņas, jāapliecina prasmes izteikt un pamatot viedokli, risināt nestandarta uzdevumus, analizēt un izvērtēt informāciju, orientēties telpā, izteikties krāsās un materiālā (mākslas, valodu un STEM jomās).

Šoreiz vislabāk veicās Tukuma E. Birznieka-Upīša 1. pamatskolas komandai. Apsveicam arī 2.vietas ieguvējus – Kandavas Kārļa Mīlenbaha vidusskolas komandu un 3.vietas ieguvējus – Lapmežciema pamatskolas komandu!

Paldies skolotājām Sņežanai Tišlerei, Dacei Perševicai un Vinetai Loginai, kā arī muzeja darbiniecēm par lielo ieguldījumu konkursa sagatavošanā un organizēšanā!

Tukuma novada Izglītības pārvaldes

 izglītības darba vecākā speciāliste Laila Ingevica

DMC Firewall is a Joomla Security extension!