Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma 2. vidusskolas 3. b klase aicina: “Sporto, lai būtu gudrs un vesels!”

Tukuma 2. vidusskolas 3. b klase piedalās Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) projektā „Sporto visa klase”. Šajā mācību gadā norisinās projekta trešā sezona un tajā piedalās jau vairāk kā 3000 bērnu no 130 klasēm, no 59 pašvaldībām.

Nu jau drīz būs aizvadīts šis mācību gads, kopš bērni sporto katru dienu, divas dienas nedēļā piedaloties sporta stundās un trīs dienas nedēļā aktīvi darbojoties sporta fakultatīvu stundās. Vislielāko prieku bērniem sagādā nodarbības Tukuma Ledus hallē, jo visi skolēni un arī audzinātāja ir iemācījušies slidot.

 

Kā atzīst sporta skolotāja Inese Ķirķe, pateicoties tam, ka skolēni sporto katru dienu, vērojama pozitīva skolēnu fizisko spēju un prasmju dinamika, kā arī strauji uzlabojusies klases kopējā vispārējā fiziskā sagatavotība. Klases audzinātāja Elīna Delvere atzīst, ka skolēni mācību stundās kļuvuši daudz mierīgāki un spēj labāk koncentrēties mācību procesam.

 

Paldies par ieguldīto darbu Tukuma 2. vidusskola saka sporta skolotājai Inesei Ķirķei un 3. b klases audzinātājai Elīnai Delverei!

 

Plašāka informācija par projektu Tukuma 2. vidusskolā

 

 

Līdz 2017. gada 28. aprīlim Latvijas Olimpiskā komiteja izsludinājusi pieteikšanos pašvaldību izglītības iestāžu 3. klasēm, kuras vēlas iesaistīties projektā “Sporto visa klase” 2017./2018. mācību gadā, iesniedzot pašvaldības apstiprinātus pieteikumus no izglītības iestādēm. 

 

Vairāk informācijas par pieteikšanos projektam "Sporto visa klase"

 

 

Mēs, Tukuma 2. vidusskolas 3. b klase, aicinām arī Tevi izmantot iespēju un pieteikties  LOK projektā “Sporto visa klase”.

 

Sagatavoja:

Evita Korna,

Tukuma 2. vidusskolas direktora vietniece audzināšanas darbā

DMC Firewall is a Joomla Security extension!