Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Jaunatnes jomas sadarbības un informācijas tīklsTukuma novadā

 

 

Tukuma novada Izglītības pārvalde uzsāk īstenot Izglītības un Zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2017. gadam valsts budžeta finansētu projektu “Jaunatnes jomas sadarbības un informācijas tīkls Tukuma novadā“.

Projekta mērķis ir izveidot un attīstīt jaunatnes jomas informācijas apmaiņas sistēmu un sadarbību Tukuma novadā, nodrošinot jauniešiem pieeju informācijai par viņu iespējām dzīvesvietā, novadā, Latvijā un ārzemēs.

 

Projekta laikā plānotas tikšanās ar jauniešiem un jaunatnes jomā iesaistītajiem Tukuma novada pagastos un Tukuma pilsētā, izveidot un uzstādīt 15 informācijas stendus jauniešiem pagastos un Tukuma pilsētā, izveidot virtuālo informācijas punkus vietnē www.facebook.com, publicēts informatīvus materiālus par info punktu atrašanās vietām novadā un noslēgumā paredzēts seminārs informācijas plūsmas koordinatoriem, jaunatnes jomā iesaistītajiem un jauniešiem.

 

Projekta īstenošanas laiks ir no 2017. gada 20. aprīļa līdz 30. septembrim.

 

 

Projektu koordinē

Tukumanovada Izglītības pārvaldes

jaunatnes lietu speciāliste

Ieva Upesleja

Tālr.: 29191694

e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

 

 

 

 

 

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!