Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Karjeras nedēļas noslēguma koncerts Tukuma pirmsskolas izglītības iestādē "Karlsons"

Pavasaris ir laiks, kad no ziemas miega mostas daba, visapkārt plaukst pumpuri, čivina putni un saule katru dienu silda arvien vairāk. Paši kļūstam aktīvāki, smaidīgāki, gribam daudz ko uzzināt, dejot un priecāties.  Tāpēc aprīļa pēdējā nedēļā Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes "Karlsons" audzēkņu vecāki un iestādes darbinieki mazajiem ķipariem bija sarīkojuši izzinošu un atraktīvu karjeras nedēļu, kuras laikā notika daudzas un dažādas aktivitātes  par karjeru un profesijām.

 

 

Interesanti bija visiem, jo kāds stāstīja un rādīja, kāds aktīvi klausījās, skatījās un uzzināja daudz interesanta, jo visi kopā darbojās. Taču vissvarīgākais, viskrāšņākais un visjautrākais bija karjeras nedēļas noslēguma koncerts "Vecāki bērniem - bērni vecākiem", kurā piedalījās gan mazie "Karlsons" audzēkņi, gan viņu vecāki.

 

    

    

Koncertā atraktīvus deju soļus rādīja visas septiņas "Karlsons" bērnu grupas, priecējot klātesošos ar savu uzstāšanos. Bērnu dejas iestudēja un bērnus dejošanā apmācīja "Karlsons" darbīgā un idejām bagātā sporta skolotāja Liene Žukauska.

Savukārt audzēkņu vecāki koncertā visus pārsteidza ar krāšņiem  tērpiem, izrādot jautrus un daudzveidīgus deju priekšnesumus. Un protams, visu vēroja un visā piedalījās arī svētku galvenie viesi - pats Karlsons, kurš dzīvo uz mūsu iestādes jumta, un brālītis. 

 

    

    

 

 "Karlsons" bērni un viņu vecāki zin, ka dāvinot prieku otram tas dubultojas.

Lai mums visiem priecīgs un saulains pavasaris!

 

 

 

Andra Mazure

Tukuma pirmsskolas izglītības iestādes "Karlsons" vadītāja

 

 

Our website is protected by DMC Firewall!