Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Raksts Pieteikšanās mācībām pieaugušajiem!

21650 20161214084033

2019.gada 27. maijā atklāta ceturtā pieteikšanās kārta Eiropas Savienības (ES) fondu pieaugušo izglītības projektā “Nodarbināto personu profesionālās kompetences pilnveide”, kuru īsteno Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA). Strādājošajiem vecumā no 25 gadiem ir iespēja izvēlēties no gandrīz 800 izglītības programmām, kuru ir teju divkārt vairāk nekā pērn 2018. gadā.

VIAA WEB FB IG

Pieteikšanās mācībām notiek līdz 28. jūnijam.

Pirmoreiz to var izdarīt tiešsaistē www.macibaspieaugusajiem.lv , izmantojot "latvija.lv" autentifikāciju un e-pakalpojumu jebkurā diennakts laikā. Iedzīvotājiem vairs nav jāsūta pieteikums e-pastā vai jādodas uz izglītības iestādi klātienē.

 

 

 

VIAA direktore Dita Traidās: "Mērķtiecīga un plānota pieaugušo izglītība ir viens no risinājumiem darba tirgus izaicinājumiem, tāpēc mācību saraksts katrā kārtā top, ņemot vērā Ekonomikas ministrijas un Labklājības ministrijas darba tirgus prognozes un darba devēju ieteikumus, lai mazinātu kvalificētu darba roku trūkumu un darbaspēka novecošanos valsts ekonomikai svarīgās nozarēs. Projekta līdzšinējās trijās kārtās mācībās iesaistījušies jau 17 tūkstoši strādājošo."

 

Viss mācību saraksts un pieteikšanās.

 

 

Plašāk par aktivitātēm un projektu lasi ŠEIT!

 

 

 

 

Kontaktinformācija Tukuma novada pašvaldībā:

Pieaugušo izglītības koordinators

Angelika Dembovska

Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

25433432

 


 

 

 

 

 

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd