Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums Tukuma 2.pamatskolas popgrupas "Bimini" panākumi VII Starptautiskajā konkursā - festivālā "Talent Show"

Bimini jaunNo 28. aprīļa līdz 30. aprīlim uz AS "Tallink Grupp" kuģa "Romantika" notika  VII Starptautiskais  konkurss - festivāls " Talent Show", kurā piedalījās bērni un pieaugušie no 7 valstīm - Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Vācijas, Armēnijas, Baltkrievijas un Krievijas.

 

 

 

Konkursā vairāk kā 300 dalībnieki - vokālisti, instrumentālisti, dejotāji, cirka mākslinieki - demonstrēja kopā 104 krāšņus un interesantus priekšnesumus.

Kā jau konkursā, jauno mākslinieku sniegumu vērtēja starptautiska žūrijas komisija. Vokālo priekšnesumus žūrijas komisijas priekšsēdētājs bija S. Grigoryan no Armēnijas.

 

Starp dalībniekiem savu vokālo prasmi konkursā demonstrēja arī Tukuma 2. pamatskolas popgrupas "Bimini" jaunākās  grupas meitenes. Ieguldītais darbs mēģinājumos un milzīgais vecāku atbalsts sniedza iespēju sasniegt sasniegt augstus rezultātus: Henrieta Antone, izpildot dziesmu " Mūsu māmiņas", ieguva 2.vietu, meiteņu duets Henrieta Antone un Adriāna Žizņevska, izpildot dziesmu "Dziesmiņa par princi", un popgrupas "Bimini" jaunākā grupa, izpildot dziesmu "Pļāpu dancis", ieguva 1. vietas.

 

 

 

Paldies  bērniem par izturību un lielisko veikumu, kā arī vecākiem, skolai un visiem, kas juta līdzi un atbalstīja mūs šajā konkursā!

 

 

 

Dace Perševica

popgrupas "Bimini" vadītāja

 

DMC Firewall is a Joomla Security extension!