Tukuma novada Izglītības pārvalde

Sākums AKTUĀLĀ INFORMĀCIJA! Par izmaiņām mācību procesa norisē

whatsapp image 2020 samazin 200Ņemot vērā Covid-19 izraisīto situāciju pasaulē un arī iespējamos riskus Latvijā, valstī tiek izsludināta ārkārtējā situācija no 12. marta līdz 14. aprīlim.

Lai ierobežotu vīrusa izplatību, šajā laikā tiks īstenoti vairāki piesardzības pasākumi, tostarp no 13. marta mācību process visas izglītības iestādēs norisināsies attālināti. Tāpat ārkārtējās situācijas laikā tiek pārtraukti treniņi, sacensības un mēģinājumi kultūrizglītības, sporta un interešu izglītības programmu ietvaros.

Lai apmeklētu pirmsskolas izglītības iestādi, vecākiem 13. martā šajā iestādē ir jāiesniedz rakstisks apliecinājums par to, ka bērns un ģimene nav apmeklējuši Covid-19 skartās valstis, nav bijuši saskarsmē ar Covid-19 saslimušajiem vai kontaktpersonām. Šajā apliecinājumā jābūt arī norādītam, ka vecākiem nav iespēju citādi nodrošināt bērna pieskatīšanu.

 

No 13. marta līdz 14. aprīlim tiek pārtrauktas XII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku dalībnieku atlases skates, konkursi, kopmēģinājumi un citi pasākumi. Turpmākā informācija par skatēm pēc minētā perioda, kā arī par pārcelto skašu norisi sekos. Svētku rīkotāji strikti seko atbildīgo institūciju lēmumiem un rekomendācijām. 

Visa aktuālā informācija tiks ievietota VISC mājas lapā – www.visc.gov.lv, svētku mājas lapā www.nacgavilet.lv . Aicinām sekot oficiālajai informācijai par epidemioloģisko situāciju valstī Slimību profilakses un kontroles centra mājas lapā – www.spkc.gov.lv

 

/Valsts izglītības satura centra informācija/

 

 

Pirmsskolas izglītības iestādes bērna vecāka rakstisks apliecinājums

Ministru kabineta rīkojums "Par ārkārtējas situācijas izsludināšanu"

 

Aicinājums bērnu uzraudzības pakalpojuma sniedzējiem - sniegt pakalpojumu bērniem, kuru vecāki rakstiski apliecinājuši (APLIECINĀJUMS), ka bērns un ģimene nav apmeklējuši Covid-19 skartās valstis, nav bijuši saskarsmē ar Covid-19 saslimušajiem vai kontaktpersonām.

 

Our website is protected by DMC Firewall!